Gemeente Reimerswaal


De Movie-tour bus gaat weer op weg

Geplaatst op: 21-01-2008
door: ()

Vrijdag 1 februari is het alweer zover, de MOVIE-tour bus gaat weer rij den. Er zijn nog plaatsen vrij in de bus dus meld je aan bij Esther van Ham!
E-mail: e.van.ham@reimerswaal.nl, telefoonnummer (0113) 395 372. Liefst via e-mail.

Wat is de MOVIE-tour?
De MOVIE-tour is er al sinds 5 oktober 2007 en gedurende alle wintermaanden iedere eerste vrijdag van de maand. Het is een speciaal ingezette bus door de jongerenwerker van Gemeente Reimerswaal, Esther van Ham. Iedere eerste vrijdag van de maand rijdt deze bus door Reimerswaal om jongeren tussen de 11 en 23 jaar naar de bioscoop in Vlissingen te brengen en weer terug naar huis te rijden. Je stapt bij de aangegeven opstapplaats in je eigen dorp op de speciale bus, koopt een kaartje met gepast geld (EUR 7,50) bij de jongerenwerker en rijdt naar CineCity in Vlissingen, waarmee je naar iedere film kan die tussen 18.45 uur en 19.30 uur begint. De bus vertrekt weer na de laatste film (ongeveer 21.30 uur) en gaat via dezelfde route terug. Tussen 22.00 en 23.00 uur is iedereen dan weer thuis op zijn/haar dorp.

Bij de MOVIE-tour kun je dus helemaal zelf kiezen naar welke film je wilt! Als je jezelf opgeeft bij Esther van Ham, krijg je via de email een overzicht van alle films die draaien en een overzicht van de opstapplaatsen en tijden voor die vrijdag. Meer informatie over de films kun je ook krijgen via www.cinecity.nl . De MOVIE-tour is bedoeld voor alle jongeren die in Reimerswaal wonen en tussen de 11 en 23 jaar zijn en de bus rijdt altijd samen met de jongerenwerker Esther van Ham.

WAARSCHUWING:
Als je besluit mee te gaan met de MOVIE-tour is het ook de bedoeling dat je je gedraagt, zowel in de bus als in de bioscoop. Mocht het personeel van de bioscoop constateren dat jongeren die met de MOVIE-tour meegekomen zijn zich misdragen dan volgen er maatregelen. Reken erop dat je niet met de bus mee terug mag en in Vlissingen voor de bioscoop achter blijft. Ook misdragingen in de bus worden niet getolereerd en er volgen direct maatregelen. Als je je (ernstig) misdraagt in de bus is er grote kans dat je ter plekke uit de bus gezet wordt en achterblijft op die plek. Ook is het zo dat er een maatregel getroffen kan worden zodat je een volgende keer helemaal niet meer mee mag.