Document Dialog breidt consultancyteam uit


BUNNIK, 20071127 -- Document Dialog heeft Ton Smeele aangesteld als Business Consultant. In die functie wordt hij verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de consultancydiensten van Document Dialog, omdat Document Dialog steeds vaker wordt gevraagd om op strategisch niveau mee te denken over documentoplossingen. De business consultants kunnen gebruik maken van de enorme basis aan technische- en productkennis binnen Document Dialog.

Ton heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd op het gebied Document Creatie en Output Management. Voorheen was hij als IT-consultant, projectleider en procesmanager werkzaam. In 1997 werd Ton zelfstandig consultant en heeft hij veel ervaring opgedaan aan de businesskant. De laatste jaren was hij werkzaam als Informatieanalist bij Ordina.

"Ik wil graag werken bij een bedrijf dat als kennisorganisatie bekend staat en waarbij documentmanagement de core business is", aldus Ton Smeele. "Document Dialog is een dergelijke organisatie. Klanten van Document Dialog zijn documentintensieve organisaties. Bij deze organisaties spelen diverse uitdagingen waarvoor wij marktgerichte concepten ontwikkelen. Ik verwacht dat ik mijn ervaring in het omzetten van de behoeften van organisaties naar concrete oplossingen ook in de documentindustrie goed kan toepassen. Daarnaast is het helpen uitbouwen van een organisatie als Document Dialog een ontzettend leuke uitdaging."





Document Dialog