Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Een echte CHIMPANSEE of CHEETAH van de Sint?.... Of een paar laarzen voor de anti-stropers eenheid?..of liever een bot van de wolharige neushoorn?

De feestdagen zijn in aantocht en consumptie viert hoogtij. Maar u kunt ook iemand blij maken op een andere wijze. Bijvoorbeeld door iemand adoptieouder van een dier te maken. Het zal vast het meest originele cadeau zijn van de avond en tegelijkertijd doe je iets goeds voor een dier. En...zo'n cadeau gaat `heel lang mee`.

Nee, de weesdieren komen niet bij U thuis wonen, maar worden opgevangen in een reservaat in hun eigen leefgebied. Alle dieren in het reservaat profiteren van één dierenadoptie, en tevens de lokale mensen die voor de dieren zorgen en zodoende betere levensomstandigheden verwerven.

Deze maand zijn er speciale aanbiedingen in de Bijzondere Dierenwinkel. Bijvoorbeeld een kerstpakket van Jane Goodall Nederland, korting op producten van de Afrikaanse Wilde Honden organisatie, een gratis pluche cheetah bij een cheetahadoptie van Stichting Spots of een feestpakket met botten uit de IJstijd... In de Bijzondere Dierenwinkel kunt u allerlei originele cadeau's vinden: een apenbeker, muizen-afwasborstel, hertenlamp, hondenspel, cheetah-paraplue, of kuduhoofd van ijzerdraad (door de anti-stropers brigade gemaakt).

100% van uw aankoop gaat naar de dierenstichtingen die zijn aangesloten bij de Bijzondere Dierenwinkel!

www.neushoornstichting.nl www.stichtingspots.nl
www.painteddog.org
www.janegoodallnl
www.asianrhino.nl
www.olifanten.org
www.orangutan.nl
www.sppw.nl

Graag tot ziens in de Bijzondere Dierenwinkel, Roomeinde 14, 1151 AN Broek in Waterland, tel. 020/4031136 Open: zaterdag en zondag van 11.00 tot 1700 uur en op afspraak.