Gemeente Leeuwarden

Leeuwarden wil toetreden tot Dimpact

Bron: Gemeente Leeuwarden (27-11-2007) De gemeente Leeuwarden is voornemens per 1 april 2008 toe te treden tot de coöperatieve vereniging Dimpact U.A. voor het realiseren van haar doelstellingen op het gebied van digitale dienstverlening. Dimpact is een samenwerkingsverband tussen aanbestedende diensten, gemeenten Enschede, Zwolle, Emmen, Heusden, Oldenzaal, Borne en Hellendoorn.
Gezamenlijk optrekken biedt grote voordelen op het gebied van kostenbesparing, kennisdeling, standaardisatie en continuïteit van de gebruikte ICT-oplossingen ten behoeve van het digitaal loket.

Met de toetreding verleent de gemeente Leeuwarden tot 1 januari 2012 aan Dimpact een uitsluitend recht voor opdrachten voor het leveren, ontwikkelen, aanpassen, veranderen van standaard of maatwerksoftware,ten behoeve van (onder-)delen van haar gemeentelijk Digitaal loket, eigenstandig en in samenwerking met andere overheden.

Eventuele bedenkingen kunt u sturen binnen zes weken na de datum van bekendmaking. De datum van bekendmaking is 21 november 2007. Deze bedenkingen kunt u schriftelijk indienen via postbus 21.000, 8900 JA Leeuwarden.

Nadere informatie kunt u vragen via het volgende e-mailadres: gemeente@leeuwarden.nl
Ook verwijzen wij u naar het betreffende voorstel aan de Raad. Deze is te vinden onder behandelvoorstel 164304 "Deelname aan samenwerkingsverband Dimpact voor gemeentelijke digitale dienstverlening." onder Besluiten b. en ., 2007, 27-11-2007 ( alleen Nederlandse tekst)