Gemeente Barneveld


Internetsite Barneveld stijgt naar 35e plaats op landelijke jaarranglijst

BARNEVELD De internetsite van de gemeente Barneveld is op de jaarranglijst van gemeentelijke websites gestegen van de 134^e naar de 35^e plaats. Daarmee is ruimschoots voldaan aan de ambitie van de gemeente Barneveld om met de internetsite in de top-100 terecht te komen. De ranglijst van middelgrote gemeenten (tussen de 50.000 en 100.000 inwoners) geeft zelfs een zesde notering aan.

In de afgelopen maanden is hard gewerkt om de digitale dienstverlening van de gemeente Barneveld verder te verbeteren. Wethouder G.J. van den Hengel is tevreden over de stijging van de internetsite en de uitbreiding van de digitale dienstverlening: "Een steeds groter aantal producten kan digitaal worden aangevraagd en geregeld. Eén van de laatste ontwikkelingen is het Project Bekendmakingen. Iedereen kan door middel van een handige zoekfunctie op de internetsite bekijken welke bouw- en kapvergunningen zijn aangevraagd en verleend. Dat is een prachtige uitbreiding van onze internetsite", aldus de wethouder.

De gemeente Barneveld blijft ook de komende tijd de internetsite verder ontwikkelen. In de loop van 2008 moet dat ook leiden tot een nieuwe uitstraling en inrichting van de internetsite. Mutatiedatum 27/11/2007