Gemeente Oirschot

Werkzaamheden Agnes van Kleefstraat/Sint Jorisstraat

Op de terreinen waar de Rabobank en de Enk hebben gestaan worden 51 nieuwe appartementen gebouwd. Deze appartementen zijn verdeeld over drie complexen. Twee complexen worden gebouwd door Hurks Vastgoed, de andere door het Woningbedrijf Oirschot. De werkzaamheden voorafgaand aan de bouw duren tot half april 2008.

Voordat we met de bouw kunnen starten, moeten we een aantal kabels en leidingen verleggen. Ook moet de riolering gewijzigd worden en wordt er een hemelwaterriool aangelegd. Deze werkzaamheden vinden plaats in de Agnes van Kleefstraat en in de Sint Jorisstraat. Om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren, sluiten we deze twee straten tijdelijk af voor doorgaand verkeer. We voeren de werkzaamheden gefaseerd uit, zodat het verzorgingstehuis Sint Joris altijd bereikbaar is. Nadat de bouw van de appartementen klaar is, blijft de Agnes van Kleefstraat voor doorgaand verkeer afgesloten.

De bushalte aan de Sint Jorisstraat is tijdelijk buiten gebruik. In plaats hiervan richten we een tijdelijke halteplaats in, die komt op de Van Tuldestraat.

Heeft u vragen over deze werkzaamheden dan kunt contact opnemen met Rob Berlage van de Gemeente Oirschot, telefoon 0499-583333.