Politie Gelderland-Zuid

Tweemaal ongeval letsel

Nijmegen/ Beuningen, 27-11-2007 o Gisteren vonden er in Nijmegen en Beuningen twee aanrijdingen met letsel plaats. Twee personen raakten daarbij zodanig gewond dat zij werden overgebracht naar het ziekenhuis.

Omstreeks 12.00 uur kreeg de politie een melding binnen dat op de Malderburchtstraat in Nijmegen een aanrijding had plaatsgevonden tussen een fietsster en een auto. Een 16-jarige meisje uit Nijmegen reed met haar fiets het terrein af van een tankstation gelegen aan de Grootstalselaan. Op dat moment keerde een 44-jarige bestuurder uit Molenhoek zijn auto op de Malderburchtsraat. Doordat een ander meisje bij de 16-jarige achter op haar fiets sprong begon de 16-jarige te slingeren, waardoor ze tegen de auto aan botste en ten val kwam. Het meisje klaagde over pijn aan haar hand, rug en nek en is voor controle overgebracht naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen.

Beuningen

In Beuningen reed rond 14.15 uur een 66-jarige vrouw uit deze plaats over de Burgemeester Geradtslaan, komende uit de richting van de Wilhelminalaan. Voor haar in dezelfde richting reed een 35-jarige bestuurder van een bestelwagen uit Huissen. Op een gegegeven moment remde de 35-jarige bestuurder voor een voetgangersoversteekplaats. De Beuningse zag dit te laat en reed achterop de bestelwagen. De man is met nekletsel overgebracht naar het Canisius Wilhemnina Ziekenhuis in Nijmegen.
(10)