Persberichten Eemland noord, 11.00 uur

Utrecht, 27-11-2007

Motorrijder tegen auto

BAARN- Op maandagmiddag raakte een motorrijder licht gewond bij een aanrijding. Omstreeks 17.20 uur reed een 23-jarige motorrijder uit Hilversum over de Zandheuvelweg. Een bestelauto, bestuurd door een 21-jarige man uit Huizen, kwam uit een uitrit rijden. De motorrijder kon een aanrijding niet meer voorkomen, reed tegen de zijkant van de auto aan en werd enkele meters door de lucht geslingerd. Hij werd per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis, maar kon na onderzoek het ziekenhuis weer verlaten.

Bermpje

SOEST- Op dinsdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Omstreeks 02.45 uur reed de 27-jarige man uit Kootwijk over de Koningsweg. Agenten zagen dat de man een bocht te ruim nam en via de berm de weg weer opreed. Bij controle roken de agenten een alcohollucht en hij moest blazen. Dit resulteerde in een uitslag van 460 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Diefstal uit school

SOEST- Afgelopen weekend werd uit een school een grote hoeveelheid computerapparatuur gestolen. Maandag kwam het schoolbestuur erachter dat er afgelopen weekend was ingebroken in de school aan de Noorderweg. Uit inventarisatie bleek dat enkele tientallen laptops waren gestolen en 8 beamers. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Eemland noord, 0900-8844.

Laatst gewijzigd 27-11-2007 10:47 | © Politie Utrecht