Gemeente Uithoorn

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

Bewonersoverleg Meerwijk (West én Oost)

21 november 2007 print

Denk mee!

Alle bewoners van Meerwijk West én Oost worden van harte uitgenodigd voor een bewonersoverleg op dinsdag 27 november. De avond begint om 19.30 uur en wordt gehouden in basisschool De Springschans, Eendracht 8. U bent welkom én... nodig!

Meerwijk is een buurt in beweging. Er staan in de komende periode de nodige zaken te gebeuren en mogelijk heeft u als inwoner hierover zélf ideeën en wensen. Hiervoor is het bewonersoverleg in het leven geroepen.

Dit overleg biedt u de mogelijkheid om andere bewoners uit Meerwijk te ontmoeten en met elkaar van gedachten te wisselen over de leefbaarheid in uw buurt. U kunt uw eigen ideeën of wensen inbrengen en onderzoeken of uw ideeën ook door andere bewoners worden gedragen.

Tijdens een bewonersoverleg ontstaan dan bijvoorbeeld werkgroepen om deze plannen nader te onderzoeken en eventueel uit te voeren. Zo kunnen bewoners zich verenigen om samen sterker te staan. Het bewonersoverleg wordt ondersteund door Cardanus Opbouwwerk. Het overleg wordt steeds aangekondigd in deze krant, in de buurtkrant en via de site van de gemeente (www.uithoorn.nl).

Meer weten?

Bel uw opbouwwerker voor de Meerwijk, Frans Huijbregts, tel 06 - 55 343 141 of mail fhuijbregts@cardanus.nl. ^