Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

2e bewonersavond conceptwijkvisie Vreewijk

Dinsdag 27 november vindt de tweede bewonersavond over de conceptwijkvisie Vreewijk plaats in zalencentrum t Slag, Sandelingplein 20. De bijeenkomst start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Vanaf 19.00 uur is de zaal open.

Waar gaat het over?
De conceptwijkvisie gaat over de toekomst van Vreewijk. Het belangrijkste doel is werken aan een wijk waar het nu en in de toekomst voor iedereen prettig wonen is. Op de bewonersavond wordt een toelichting gegeven op de inhoud van de conceptwijkvisie. Bewoners kunnen ook vragen stellen en ideeën geven over de wijkvisie. Een samenvatting hiervan -in de vorm van een folder- is in Vreewijk huis-aan-huis verspreid.

Op locatie afhalen
Het complete rapport is op vier locaties af te halen: het deelgemeentekantoor (Maashaven O.z. 230), het wijkpunt COM.WONEN (Dantestraat 458), de Bewonersorganisatie Vreewijk (Dreef 83a) en Vrelom (Disselstraat 12). Bewoners die slecht ter been zijn en het rapport daarom niet kunnen afhalen, kunnen bellen met de deelgemeente via het telefoonnummer 010-2916029. Ze krijgen dan het rapport thuisgestuurd.

Hoorzitting
In de komende periode houdt de deelgemeente ook nog hoorzittingen, waar bewoners officieel hun mening over de conceptwijkvisie kunnen uitspreken. Deze meningen worden verzameld en deelgemeente en COM.WONEN koppelen vervolgens schriftelijk hun reactie hierop terug.

Informatie
Voor meer informatie over deze bewonersavond en de hoorzittingen kunt u bellen met de wijkregisseur van Vreewijk. Hij is te bereiken via (010) 291 60 29.