Gemeente Zwolle

Wethouder nodigt wijkbewoners uit voor koffietafel in Hanzeland

Datum uitgave persbericht: 11/20/2007

Dinsdagavond 27 november 2007 is de bijeenkomst van het wijkplatform Hanzeland. De bijeenkomst wordt gehouden in de vorm van een koffietafel. Wijkbewoners van Hanzeland zijn tussen 20.00 en 21.00 uur van harte welkom in het Grand Café Lübeck, Lübeckplein nr. 14. Martin Knol is wijkwethouder.

Er is deze maal gekozen voor een informele opzet van het wijkplatform. Iedereen kan vanaf 20.00 uur aanschuiven. Er is tevoren geen vaste agenda opgesteld. Aan de koffietafel is er gelegenheid om met wethouder Martin Knol en wijkmanager Froukje Idsardi over actuele zaken te spreken, vragen te stellen of elkaar te informeren.

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. De vorm van het wijkplatform kan per wijk verschillen. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform.
Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die alle bezoekers van het platform ontvangen. Het verslag is ook op te vragen bij de wijkmanager via de wijkservicelijn van de gemeente Zwolle (038) 498 33 00.
De data van de verschillende wijkplatforms zijn te vinden op deze website op de pagina wijkinformatie (zie de link onderaan deze pagina).