Gemeente Voorschoten

Tijdelijke wegafsluitingen door asfaltering
Uitgebracht op: dinsdag 20 november 2007

Kruispunt Admiraal de Ruytersingel-Piet Heynlaan-Joke Smitlaan

Vanwege asfalterings- en bestratingswerkzaamheden worden de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen getroffen dit kruispunt:
* Van dinsdag 27 november 7.00 uur tot vrijdag 30 november in de avond is de aansluiting van de Piet Heynlaan op de Admiraal de Ruytersingel afgesloten voor alle verkeer;

* Van donderdag 29 november 6.00 uur tot vrijdag 30 november in de avond is het kruispunt Admiraal de Ruytersingel/Piet Heynlaan/Joke Smitlaan voor alle verkeer afgesloten; een omleidingsroute via de Leidseweg wordt aangegeven.

* De Joke Smitlaan blijft bereikbaar van en naar de Admiraal de Ruytersingel in de richting van de rotonde met de Mozartlaan. Het verkeer wordt daar langs de werkzaamheden geleid met een tijdelijke verkeersregelinstallatie.

* Buslijnen 39 en 48 van Connexxion worden op donderdag 29 en vrijdag 30 november van aanvang dienst tot einde dienst omgeleid via de Leidseweg. Er komen tijdelijke haltes op de Leidseweg ter hoogte van de Piet Heynlaan en op de Mozartlaan.

Leidseweg, gedeelte Raadhuislaan Bachlaan

Door asfalteringswerkzaamheden op de Leidseweg tussen de Raadhuislaan en de Bachlaan, wordt dit weggedeelte van donderdag 29 november 21. 00 uur tot vrijdag 30 november 6.00 uur afgesloten voor alle verkeer in de richting van de Raadhuislaan. Een omleiding wordt aangegeven via de Badhuisstraat, de Prof. Einsteinlaan en de Raadhuislaan. Het verkeer op de Leidseweg in de richting van de Bachlaan kan langs het werk worden geleid.


- einde bericht -