Gemeente Valkenswaard

Overdagkoor 55+ van het CMD

Overdagkoor 55+ van het CMD

Al enkele jaren bestaat er voor '55-plussers' de mogelijkheid om mee te zingen in het overdagkoor van het Centrum voor Muziek en Dans (CMD).

In die tijd wordt er veel geleerd, veel plezier gemaakt en natuurlijk vooral veel gezongen. Er is aandacht voor zangtechnische zaken zoals adem, toonvorming en voordracht. Zo kan er in korte tijd, ondanks het zeer verschillende beginniveau van de deelnemers, steeds weer een echt koor ontstaan. Vaak blijken mensen net iets meer te kunnen dan ze zelf voor mogelijk houden. Vijftien weken intensief oefenen wordt afgesloten met een presentatie tijdens een leerlingenuitvoering.

Aanmelden
Het koor wordt geleid door Marina Staas, docent solozang bij het CMD. Het Overdagkoor 55+ start op dinsdag 27 november aanstaande en loopt voor 15 weken. Repetitietijd is wekelijks van 10.30 tot 11.30 uur. Kosten zijn EUR 80,- voor de gehele periode.

Op telefoon 040-2083591 kunt u terecht voor meer informatie. De administratie van het CMD is geopend op werkdagen tussen 9.30 en 17.00 uur.