AutoRai

Opel Antara in de etalage

(3/30/2007)
Gedurende de jaarlijkse âOpen Huis Wekenâ van de Bijenkorf wordt de nieuwe Opel Antara âopgenomenâ in het assortiment van het beroemde warenhuis. In zeven filialen van de Bijenkorf â in Amsterdam, Amstelveen, Rotterdam, Enschede, Eindhoven, Maastricht en Den Haag â is in de periode van woensdag 28 maart tot en met zaterdag 7 april en op tweede paasdag (9 april) de nieuwe SUV van Opel te bewonderen.

Dat de Opel Antara is te bewonderen tijdens de Open Huis Weken van de Bijenkorf, betekent dat een zeer groot publiek â vorig jaar werden de âWekenâ bezocht door 1,3 miljoen mensen â kennis kan maken met de nieuwe SUV van Opel. Wie tijdens deze periode een Antara aanschaft, krijgt een âCity Life pakketâ cadeau dat bestaat uit een originele Antara-hangmat, een Antara-reistas, een Antara-sleutelhanger en een Antara-keycord. BIJcard-houders die besluiten de Antara in de periode van de Open Huis Weken te kopen, worden extra beloond. Zij krijgen behalve het City Life pakket ook nog een originele Trek 6000 disc mountainbike cadeau. Die past overigens moeiteloos in de Antara of op het optionele Flex-Fix(TM)-fietsendragersysteem, zodat niet naar huis hoeft te worden gefietst.

De Bijenkorf is een uitstekende locatie om mensen onverwacht kennis te laten maken met de Opel Antara. Volgens recent Nederlands onderzoek draait het bij de Antara om karakter en uitstraling en dat past uitstekend bij het imago van de Bijenkorf. De Antara is avontuurlijk, weerspiegelt de eigen persoonlijkheid en is bovendien een praktische auto voor elk âshopping avontuurâ. En daarmee is de cirkel rond: de Opel Antara sluit prima aan bij de Bijenkorf.