Amsterdam RAI

persbericht:

Voor het eerst een treinenbedrijf op grootste autoshow in Nederland

NS hispeed op autorai 2007

NS heeft deze week op AutoRAI 2007 NS Hispeed gelanceerd, de onderneming die hogesnelheidsvervoer in Nederland introduceert. NS Hispeed betekent een nieuwe manier van reizen met als belangrijkste elementen snelheid en gemak voor de reiziger, op zowel binnenlandse als buitenlandse trajecten. Om die verrassende aankondiging kracht bij te zetten presenteert NS zich op de AutoRai2007 in een spraakmakend paviljoen. Daar kan iedereen die alles wil weten over het hogesnelheidsvervoer in Nederland en Europa een doorlopende filmvoorstelling bezoeken waarin de kijker zelf het gevoel van vrijheid kan beleven dat het reizen per hogesnelheidstrein geeft: een unieke belevenis.

Prijsvraag

Aan de introductie van Hispeed is ook een prijsvraag verbonden, waarbij 100 tickets met ICE International naar Frankfurt en Keulen gewonnen kunnen worden. Deelnameformulieren zijn verkrijgbaar op de stand van NS (Parkhal, Hal 8, paviljoen 012A).

Over AutoRAI 2007

AutoRAI 2007 is voor het publiek geopend vanaf donderdag 29 maart tot en met maandag 9 april, Tweede Paasdag, en vindt plaats in alle hallen van Amsterdam RAI. AutoRAI 2007 wordt georganiseerd door Amsterdam RAI in nauwe samenwerking met RAI Vereniging. De beurs is op werkdagen geopend van 11 tot 22 uur en in de weekends en op de Paasdagen van 10 tot 17 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa's van Amsterdam RAI. AutoRAI 2007 is goed bereikbaar met de trein.

Amsterdam, 30 maart 2007

Noot voor de redactie /