Niet kopen maar huren


LEEK, 20070329 -- Huren wordt steeds populairder. Terecht, want huren is in veel gevallen een uitstekende manier om tegen lage kosten gebruik te maken van materialen of diensten. Het probleem is vaak om in contact te komen met bijvoorbeeld de goedkoopste of de beste verhuurder. Huro.nl biedt nu een platform waar verhuurders en huurders elkaar eenvoudig vinden op basis van het aanbod. "Huren was nog nooit zo eenvoudig", aldus Erik Post van Huro Media.

Wie één keer in de twee jaar een straatfeest geeft kan de aankleding daarvoor kopen, maar dat is dan een dure aangelegenheid en na het feest moet het worden opgeslagen. "In zo'n geval is huren een betere optie", stelt Post. "Je krijgt dan mooie en goed onderhouden artikelen om het straatfeest een thema of cachet te geven tegen relatief lage kosten. Als het feest voorbij is lever je de spullen weer in bij de verhuurder. Geen gedoe met opslag, maar simpel en snel de juiste spullen op het moment dat je ze nodig hebt." Een slimme en goedkope oplossing maar natuurlijk een oplossing die allang bekend is. Een groot aantal bedrijven verhuurt artikelen of diensten, maar hoe kom je in contact met zo'n bedrijf in de omgeving of met iemand die juist die goederen verhuurt of service biedt welke nodig is?
"Huro Media heeft hiervoor Huro.nl in het leven geroepen en de eerste reacties zijn erg enthousiast. Steeds meer bedrijven plaatsen er hun aanbod en het aantal bezoekers stijgt dagelijks. Door de goede zoekfunctie kun je erg gemakkelijk vinden wat je zoekt en hoe meer bedrijven zich aanmelden, hoe eenvoudiger het wordt. Potentiële huurders kunnen op basis van het aanbod van de verhuurders de juiste partij die het beste past bij hun vraag uitzoeken, terwijl bedrijven hun huuraanbod goedkoop en eenvoudig onder de aandacht kunnen brengen van een groot publiek.
Een match is zo gemaakt", legt Post uit.
Op Huro.nl is inmiddels een zeer groot en uitermate gevarieerd aanbod van bedrijven uit het hele land. In 12 hoofdthema's en meer dan 2.000 verschillende productgroepen kan een keus worden gemaakt. Van springkussen tot bouwkraan en van bedrijfsuitje tot vakantiehuis. Huro.nl streeft ernaar om alles wat er maar te huur is op zijn website te hebben.

Steeds meer bedrijven melden zich aan. Dat is nu extra aantrekkelijk want wie nu een advertentie plaatst, betaalt voor zes maanden, maar de advertenties worden 12 maanden geplaatst.
Simpel huren en verhuren kunt u op www.huro.nl





Huro Media