Ingezonden persbericht



---



Het Voip Event

29 maart 2007 Living Tomorrow te Amsterdam

Nuenen (NL), 9 Februari 2007

VoIP (Voice over Internet Protocol) is een hot topic in de telecom- en de IT wereld. Termen als Skype, SIP, IP telefonie, Google talk worden te pas en te onpas gebruikt. De eindgebruiker (zowel de consument als het bedrijfsleven) weten niet of nauwelijks welke oplossingen er op het gebied van VoIP bestaan. Vendors, operators, ISP providers en nieuwe VoIP providers storten zich vol overgave op de markt.

Het kanaal (B2B en B2C) moet uit dit brede aanbod van hardware, software en services een keuze maken zonder dat het eigenlijk weet waarvoor te kiezen.

Om inzicht te geven in de ontwikkelingen van VoIP voor het kanaal, zowel voor B2C als B2B organiseert Jakajima het VoIP Event op 29 maart 2007.

Tijdens dit seminar zullen (inter)nationale industrieleiders hun visie over de VoIP markt en de mogelijkheden voor de eindgebruiker (B2C en B2B) en het kanaal (B2C en B2B) geven. Sprekers van organisaties als; DECT Forum, GNnetcom / Jabra, AVM, Worldmax, XS4ALL, Samsung, Linksys, Topcom, A2 Networks, 3COm, Dangaard en vele anderen.

Enkele quotes van sprekers op het seminar
Erich Kamperschroer, President van het DECT forum: "The new technology standard CAT-iq makes use of the fast spreading distribution of global broadband networks and provides a new era of inhouse wireless communication and entertainment products. Consumers, manufacturers and service providers will benefit from cost-effective CAT-iq products which offer interoperability, ease-of-use and groundbreaking new broadband applications and features", says Erich Kamperschroer, Chairman of the DECT Forum. "CAT-iq is based on the regulative rules of the mature DECT Standard (Digital Enhanced Cordless Telecommunications), where frequencies are available worldwide and where regulative rules are already in place."

Jeanine van der Vlist, CEO Worldmax: "Mijn doelstelling is om binnen 3 jaar het alternatief te zijn voor zogenaamde 3G-netwerkdiensten."

Stijn Lowette, Marketing Director Topcom: "Zodra data over 3G betaalbaar wordt voor de consument vermindert het belang van VoIP over DECT of WiFi."

Schrijf u nu in voor het VoIP event op 29 maart en stel zelf de vragen aan deze "Captains of VoIP" . Ga naar www.voipevent.eu/aanmelden.htm

Beste VoIP product 2007 en beste VoIP retailer 2007 Tijdens het VoIP event wordt het beste VoIP 2007 product gekozen op basis van tests. Vendors of distributeurs kunnen producten ter beschikking stellen en aanmelden op

Door te testen strijden teams van retailers/resellers voor de titel beste VoIP retailer van 2007. De teams bepalen door de producten ter plaatse te installeren en te testen het beste VoIP 2007 product .
Daarnaast moeten de teams allerlei vragen over VoIP beantwoorden. Het team dat de beste antwoorden geeft, wint de wisselbeker voor beste VoIP retailer van 2007.

Het Voip Event

29 maart 2007 Living Tomorrow te Amsterdam

Borrel ­ Diner ­ Awarduitreiking
Aan het eind van de dag en tijdens de pauzes ontmoeten de teams en de seminarbezoekers elkaar tussen de stands van de deelnemende bedrijven. Tijdens het buffet worden zowel de winnende teams als de winnende VoIPleveranciers bekend gemaakt.
De deelnemers aan VoIP the Battle hebben gratis toegang tot de borrel en het diner. De avond eindigt om 21.00 uur, om in 2008 voor de tweede keer georganiseerd te worden.

Locatie
Living Tomorrow in Amsterdam Zuid Oost, een locatie waar de toekomst en het heden in een fraaie omgeving bij elkaar komen.

"Met dit unieke event brengen wij de gehele VoIP markt bij elkaar, van aanbieder tot afnemer, van ontwikkelaar tot verkoper" aldus Pieter Hermans, CEO van Jakajima. "De ontwikkelingen gaan razendsnel. Wij bieden met dit event een platform om tot de juiste beslissingen te komen.

Over Jakajima
Jakajima is de autoriteit en platform in de Benelux op het gebied van kennis en informatie voor en over de telecom, ict en consumer electronics handelsketen. Zij geeft een aantal toonaangevende vakbladen voor het reseller kanaal in de Benelux uit; autoConnect in Nederland, ConneXie in België (in Nederlands- en Franstalige versie) en Channelinfo in de Benelux (drietalig; Nederlands, Frans en engels). Daarnaast heeft Jakajima twee internetsites met bijbehorende nieuwsbrieven; www.autoconnect.nl en www.connexie.be. Op het gebied van marktonderzoek en producttesten is Jakajima ook zeer actief voor opdrachtgevers uit binnen- en buitenland. Ook worden gerenommeerde events als het navigatie event (www.navigatieevent.com), VoIP event (www.voipevent.eu) en de autoConnect awards in Nederland en ConneXie awards in België georganiseerd.

Wilt u meer over dit event weten, neem dan contact op met:

Ir. Pieter Hermans
Jakajima B.V.
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen
Nederland
Tel +31 (0)40 2631131
p.hermans@jakajima.eu
www.jakajima.eu


---- --