Persberichten Heuvelrug, 11.30 uur

Utrecht, 29-03-2007

Rijden onder invloed

MAARSBERGEN- Op donderdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Hij werd gecontroleerd op de Tuindorpweg en bleek te hebben gedronken. Hij blies op het bureau 460 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Aanrijding letsel

VEENEDAAL- Op woensdagavond raakte een motorrijder gewond nadat hij gevallen was. Omstreeks 19.45 uur reed een 24-jarige motorrijder uit Veenendaal over de Zandstraat. Hij schrok hier van een fietser, remde hard en kwam vervolgens ten val. De man werd met rugletsel vervoerd naar het ziekenhuis.

Duwen

VEENENDAAL- Op woensdagavond werd een jongen van zijn fiets geduwd en liep behoorlijk letsel op. Omstreeks 17.00 uur fietste een 10-jarige jongen uit Veenendaal over de Adriaen van Ostadelaan. Plotseling kreeg hij een duw van een onbekend gebleven persoon. De jongen kwam vervolgens hard ten val en brak een tand af. Ook liep hij enkele schaafwonden op. De jongen fietste vervolgens hard weg. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie van het district Heuvelrug; 0900-8844. Het signalement van de verdachte is; jongen met getinte huidskleur tussen de 14 en 15 jaar oud, normaal postuur, had zwart haar met zwarte baseballpet van het merk Nike en witten gymschoenen van hetzelfde merk.