Gemeente Zandvoort


Belastingwebsite voor regiogemeenten

(29 maart 2007)

GemeentebelastingenKennemerlandZuid verzendt de aanslagen/beschikkingen 2007 van de Gemeente Zandvoort met dagtekening 31-03-2007. Dat betekent dat heel veel ondernemers en inwoners aan de slag moeten. Wie via internet informatie wil, kan terecht op www.GemeentebelastingenKennemerlandZuid.nl, kortweg: www.gbkz.nl.

Digitaal informatiepunt
Op deze website staat van de vijf samenwerkende gemeenten alle informatie op het gebied van de uitvoering van de Wet WOZ en de heffing en invordering van de gemeentelijke belastingen. De informatie is ook per gemeente apart op te vragen. Dus als u behoefte heeft aan informatie - bezoek deze website.

WOZ-portaal
Voor Zandvoort zijnde links naar de WOZ-loketten opgenomen. Verder zijn de antwoorden op de meest gestelde vragen over de soorten belastingen en de invordering (aanmaning, betaling en kwijtschelding) per onderwerp op de site verzameld. Ook zijn alle benodigde formulieren, zoals voor het indienen van bezwaar, via de website te downloaden.

Centraal aanspreekpunt
Onder de naam "Gemeentebelastingen Kennemerland-Zuid" hebben de vijf deelnemende gemeenten sinds 1 januari 2007 één centraal aanspreekpunt voor hun belastingzaken aan de Brouwerskolkweg 2 te Overveen. Hier kan men terecht met vragen over heffingen (tel. 023-5225 531), over WOZ (tel. 023-5225 537) en over invordering (tel. 023-5225 538). De openingstijden en alle overige contactinformatie staat op de nieuwe website vermeld.Voor algemene en eenvoudige informatie kunnen inwoners nog steeds terecht bij de informatiebalie van hun eigen gemeente.