Pijnacker-Nootdorp


datum 21 maart 2007

Opening expositie cursisten Hobbijou

Wethouder Leo Suijker opent donderdagavond 29 maart om 19.00 uur de expositie van Atelier Hobbijou in het raadhuis in Nootdorp. De cursisten tonen hier de komende drie maanden schilderijen, aquarellen en tekeningen.

In het raadhuis in Nootdorp worden wisselend exposities gehouden. Het raadhuis is een openbaar gebouw, een plaats waar veel inwoners samen komen en elkaar ontmoeten. Een uitgelezen plek dus om exposities te houden. Het biedt aanstormend of nog onbekend talent de gelegenheid zich te presenteren Na de expositie van de pop-art achtige koeien van Anna Marie Hazenberg is het nu de beurt aan Atelier Hobbijou. Loop eens binnen en neem een kijkje.

Atelier Hobbijou is zelf ook gevestigd in de oude Dorpsstraat van Nootdorp. Marc Langer en Erny Hilton geven hier cursisten les in aquarelleren, tekenen en schilderen met acryl verf. Een cursus bestaat uit 6 lessen en de groepjes zijn niet groter dan 8 personen. Iedere cursist krijgt dus intensieve begeleiding, en dat is te zien aan de resultaten van de cursisten die nu exposeren in het raadhuis.

Maar er is nog veel meer te doen in het gezellige atelier, eens het postkantoor in Nootdorp. Initiatiefneemster Brenda van Keeken biedt hier diverse workshops aan, zoals sieraden maken, mozaïeken, groendecoratie, porselein schilderen, bonbons maken of een high tea. U vindt er een cursus fotografie, en het is zelfs mogelijk hier een bedrijfsuitje of kinderfeestje te houden. Al met al, heel veel creativiteit en gezelligheid in het oude centrum van Nootdorp. Ga eens langs of kijk op de website www.hobbijou.nl

Noot voor de redactie
mmm