Amsterdam RAI

PERSBERICHT

Eigen stand voor grootste autosportplatform van Nederland

RTL GP BRENGT AUTOSPORT NAAR AUTORAI 2007

RTL GP, het grootste Nederlandse multimediaplatform voor auto- en motorsport, komt met een speciale stand naar AutoRAI 2007. Bezoekers worden getrakteerd op spectaculaire activiteiten en maken via een screentest kans zelf een televisieprogramma van RTL GP te mogen presenteren.

Raceliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens AutoRAI 2007. De stand van RTL GP in de Hollandhal staat geheel in het teken van auto- en motorsport. Er zijn iedere dag spectaculaire on-stage shows met bekende presentatoren en coureurs, waaronder Olav Mol, Allard Kalff en Christijan Albers. RTL GP lanceert tijdens AutoRAI 2007 bovendien het eerste nummer van RTL GP Magazine, het nieuwe, 116 pagina's tellende tijdschrift met opvallende, vaak unieke reportages over de auto- en motorsport.

Screentest

RTL GP zendt alle belangrijke auto- en motorsportevenementen uit, zoals de Formule 1, A1GP, Dakar, DTM, Le Mans, MotoGP en Superbikes. Wie verstand heeft van autosport en over een gezonde dosis lef beschikt, kan op de AutoRAI meedoen aan een unieke screentest en maakt kans om zelf presentator te worden van een televisieprogramma van RTL GP.

Over AutoRAI 2007

AutoRAI 2007 is voor het publiek geopend vanaf donderdag 29 maart tot en met maandag 9 april, Tweede Paasdag, en vindt plaats in alle hallen van Amsterdam RAI. Tijdens de AutoRAI worden alle soorten personenauto's, toebehoren en accessoires tentoongesteld. De beurs is op werkdagen geopend van 11 tot 22 uur en in de weekends en op de Paasdagen van 10 tot 17 uur. AutoRAI 2007 wordt georganiseerd door Amsterdam RAI in nauwe samenwerking met RAI Vereniging. Voor meer informatie, ga naar www.autorai.nl.

Amsterdam, 15 maart 2007

Noot voor de redactie /