Aedes

Bijeenkomsten 'Wegwijs bij Aedes'

8 februari 2007

Aedes organiseert eens per kwartaal een bijeenkomst speciaal voor nieuwe medewerkers van corporaties. Doel van de bijeenkomst is om kennis te maken met Aedes. Op het programma staan het ontmoeten van Aedes-medewerkers, het bezichtigen van het flexibel kantoor en informatie krijgen over wat Aedes doet. Corporatiemedewerkers krijgen zo een concreet beeld van wat ze aan Aedes kunnen hebben.

Een bijeenkomst duurt in principe een dagdeel. Een mogelijk programma
- dat overigens aan de wensen van de deelnemers kan worden aangepast - omvat ontvangst, een algemene inleiding over Aedes, een inleiding over netwerken, een rondleiding door het pand, twee of drie korte gesprekken met beleidsadviseurs (afhankelijk van de actualiteit en de behoefte van de deelnemers) en een afsluiting met lunch of borrel (afhankelijk van het tijdstip van ontvangst).

Er zijn voor 2007 vier data vastgesteld, namelijk 29 maart, 26 juni, 27 september en
29 november 2007.

De bijeenkomsten vinden in principe 's middags plaats van 12.30 tot 16.00 uur. Bij veel aanmeldingen wordt ook een ochtendsessie gehouden van 10.00 tot 13.30 uur. De ochtendsessie eindigt, en de middagsessie begint met een lunch. Opgeven kan bij Jessica Maybury via de Aedes Infodesk, e-mail infodesk@aedes.nl of telefoon 0900-1232333 ( 10 cent per minuut).