AutoRai

De AutoRAI vindt dit jaar voor de 55e maal plaats. Dit jaar begint het autofestijn niet in de traditionele maand februari, maar op 29 maart. Tweede paasdag (9 april) is de slotdag. AutoRAI 2007 wordt een paasfeest!

Het grootste indoor-evenement van Nederland zal zich kenmerken door de terugkeer van beproefde concepten en het doorvoeren van enkele belangrijke vernieuwingen. U zult een ultiem autofeest ervaren met de nadruk op de nieuwe modellen en een vernieuwd aanbod van auto-experiences. Daarnaast wordt AutoRAI 2007 gekenmerkt door een groot aantal side-events en speciale paviljoens.

NIEUW: De echte autoliefhebber kan tijdens de Exclusive Preview zijn geluk niet op!

Wilt u als eerste al het wereldnieuws zien? Dat kan! Tijdens de Exclusive Preview kunt u in alle rust AutoRAI 2007 bezoeken. Niet met 50.000 bezoekers tegelijk, maar met slechts 7.500 andere, echte autofans. Dit is mogelijk op woensdagavond 28 maart vanaf 20.00 uur. Zet deze datum alvast in uw agenda!
De AutoRAI Goldcard, de speciale toegangskaart voor deze bijzondere avond, is alleen in de voorverkoop te bestellen via de website www.jaikga.nl.

Nieuw is ook de Vakdag voor automotive professionals. Deze wordt gehouden op woensdag 28 maart van 08.00 tot 17.00 uur.