Ingezonden persbericht


Persbericht

Kensington geeft de mobiele muis stijl

~ nieuwe lijn van draadloze muizen voor mobiele gebruiker biedt hoogwaardig design ~

Houten, 26 maart 2007 - Kensington, fabrikant van innovatieve computer accessoires, introduceert twee nieuwe lijnen mobiele muizen. Met deze muizen stapt Kensington af van het 'hoe kleiner, hoe beter' principe. Deze muizen zijn comfortabel in gebruik, leveren uitstekende prestaties en zien er ook nog eens fraai uit. Deze stijlvolle muizen zijn speciaal ontwikkeld naar de wensen van de mobiele computergebruiker: een lange levensduur van de batterij, precisie en zodanig vormgegeven dat hij in iedere laptoptas past.

De Ci-lijn is gemaakt voor mensen die onderweg dezelfde kwaliteit willen als professionals die de gehele dag achter hun bureau zitten. De Si-lijn biedt een nog betere prestatie voor de professionele gebruiker die het ultieme in comfort en controle eist.

Kensington's muizen, de Si 650m en de Si 750m, zien er niet alleen goed uit, maar maken ook gebruik van een storingsvrije 2.4 Ghz draadloze technologie. Hiermee hebben ze een nog betere verbinding en door de hoge resolutie sensor werkt de muis op nagenoeg elk oppervlak. De Si 650m is een optische mid-sized die ook geschikt is voor desktop-gebruik. De Si 750m is een compacte lasermuis, ideaal voor onderweg. De batterijen gaan zo'n zes tot negen maanden mee zodat gebruikers altijd op hun muis kunnen rekenen.

De Ci 65m en de Ci 25m gebruiken de Kensington Diamond Eye optische technologie voor uitstekende precisie en reactiesnelheid. De Ci 25m heeft een oprolbaar snoer waardoor hij gemakkelijk is mee te nemen. De Ci 65m is een draadloze muis die gebruik maakt van QuickRF draadloze technologie en is daardoor verzekerd van goede prestaties. Net als bij de Si-muizen heeft de batterij van de Ci 65m een lange levensduur. De twee AA-batterijen gaan tot negen maanden mee.

"We willen onze klanten altijd de beste technologie voor de beste prijs geven en nu geven we ze ook nog het mooiste design", aldus Robert de Vries, Sales & Marketing Manager Kensington Benelux. "Zowel de Ci-lijn als de Si-lijn maken werken onderweg gemakkelijker en comfortabeler.

"Met deze introductie hebben we een complete serie muizen ontwikkeld die geschikt is voor alle laptop-gebruikers, of ze nu een muis zoeken die op grote afstand moet werken voor presentaties of waar ze langdurig mee kunnen werken achter de laptop", vervolgt Robert de Vries.

(385 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Kensington

Kensington is wereldwijd marktleider op het gebied van mobiele computeroplossingen. In ieder product is innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid terug te vinden, varierend van voedingsadapters voor mobiele apparatuur tot notebookbeveiliging en van iPod-accessoires tot ergnomische notebooktassen. Kensington biedt meer dan 300 praktische en eenvoudig te gebruiken accessoires voor gebruik op kantoor, thuis en onderweg.

Het hoofdkantoor van Kensington Europe is gevestigd in Aylesbury, Engeland. Het Benelux kantoor bevindt zich in Houten. Kensington Computer Products Group is de technologische divisie van ACCO Brands, Inc. Bezoek voor meer informatie de Kensington website: www.kensington.com

Voor meer informatie, fotomateriaal of test exemplaren kunt u contact opnemen met Ilona de Bok van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: + 31 (0) 40 235 46 00 Fax: + 31 (0) 40 235 46 01 E-mail: ilonadb@lewispr.com Web: http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Kensington kunt u contact opnemen met Julie Vrij van Kensington: Tel: + 31 (0) 30 634 60 55
E-mail: julie.vrij@kensington.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com

PRWEEK - International Consultancy of the Year finalist, 2006 PRWEEK - Top ten all-sector agency, 2005 & number one in UK technology PR league, 2003, 2004, 2005
CNET Networks, UK Technology PR Campaign of the Year winner, 2006 Chartered Institute of Public Relations (CIPR) Excellence finalists, 2006 Best Companies - Michelin-rated one star accreditation, 2006 The Holmes Report - Top Ten international consultancies, 2005 & European SABRE awards finalists, 2006

-------------------------------

LEWIS Communications BV - KvK 14066694 - Hoevenweg 29 - 5652 AW - Eindhoven