Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland

Celano zoon Porto Rico tweede in GP Arezzo 26-03-2007

In de derde grote prijs van de Toscana Tour in Arezzo heeft Piergiorgio Bucci de tweede plaats gewonnen met Da Zara Porto Rico.

De tienjarige zoon van Celano (uit Lavendel ster van Goodtimes, fokker: Gebr. Hendriks) was één van de twee paarden die twee maal foutloos het parcours aflegden. Alleen Robert Breuls Iasco Mouche deed dit in een snellere tijd waarmee hij de Grote Prijs won. Robert Vos, Willem Greve en Jeroen Dubbeldam boekten tevens successen. Vos won het 1.35m van zaterdag en werd zevende op zondag met Ami dOr, de door G.Kemkes gefokte zoon van Almox Prints uit Jorhaya ster van Ekstein die is goedgekeurd bij het NRPS. Willem Greve won het 1.35m van zondag met Pandour (Kenwood uit Lamoro van Gentleman, fokker H.Gruppen). Jeroen Dubbeldam won het 1.50m van zaterdag met BMCs Pavarottie H. In de Grote Prijs gooiden twee balken roet in het eten. Met de KWPN hengst Oklund reed hij twee fouloze rondes in het 1.45m, goed voor de negende plaats.

In Warsaw werd de laatste ronde van de FEI World Cup Central European League verreden. Hanno Ellerman eindigde als derde met de door Cor Loeffen gefokte Poncorde (Concorde uit Lambada van Burggraaf). De laatste qualifier werd gewonnen door de Pool Krzysztof Ludwiczak met Quamiro.

YBF voor KWPN - overname zonder bronvermelding niet toegestaan.