Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Presentatie schetsontwerpen DeLi-Light

Stichting DSPS heeft in het kader van de Groeibriljant Deliplein het kunstproject DeLi-Light opgezet. Op maandag 26 maart, om 19.30 uur, presenteert de stichting in voormalig buurtcentrum t Steiger, aan de Tolhuisstraat 107, de schetsontwerpen. Dagelijks bestuurder Robbert Baruch is gespreksleider. U bent van harte welkom!

Lichtkunstobjecten

Een onderdeel van het DeLi-Light kunstproject is het realiseren van lichtkunstobjecten op Katendrecht. Kunstenaars en ontwerpers hebben

9 schetsontwerpen ingestuurd. Een vakcommissie stelde in samenwerking met DSPS en Centrum Beeldende Kunst Rotterdam een voorlopig advies op. De schetsontwerpen zijn online te bekijken via www.deli-light.nl.

Opzet bewonersavond

Tijdens de presentatie op 26 maart krijgt u de gelegenheid om de schetsontwerpen zelf te bekijken. Ook wordt het advies van de vakcommissie toegelicht. En mag u uw zegje doen over de schetsontwerpen. Alle adviezen worden uiteindelijk meegenomen in het vervolgtraject.

Informatie

Voor meer informatie over het kunstproject DeLI-Light kunt u bellen naar telefoonnummer (06) 41 85 67 84 of surfen naar www.stdsps.nl. Voor meer informatie over de bewonersavond kunt u contact opnemen met Joeri Viergever, wijkregisseur Katendrecht, via telefoonnummer (010) 291 60 40.

Presentatie kunstproject DeLi-Light

Datum: maandag 26 maart

Tijdstip: 19.30 uur

Locatie:Tolhuisstraat 107

U komt toch ook?

Deze bewonersbrief is op dinsdag 20 maart verspreid onder de bewoners van Katendrecht.

(FF 07-29)