Waar een grap toe kan leiden


ASSENDELFT, 20070322 -- Zondag 25 Maart 2007 om 18.00 zal er een CD presentatie plaatsvinden in Cafe de Pimpelaar te Assendelft. Een bekende Nederlander zal de CD uitreiken waarvan een deel van de opbrengsten ten goede komt aan Villa Pardoes.

Een aantal maanden geleden deed de tot nu toe nog onbekende zanger Irvine tijdens één van zijn vele optredens in het land, een voorstel aan een vriendengroep die vaste klant is van een café waar Irvine vaak zingt. Het voorstel was dat bij de volgende single die de zanger op zou nemen, deze vriendengroep genaamd de Tjolkies, als achtergrond mocht fungeren.

Drie weken geleden zijn zanger Irvine en de Tjolkies de studio ingedoken om een lied in te zingen voor Villa Pardoes, een villa waar ernstig zieke kinderen een week lang gratis een vakantie kunnen vieren. Het nummer is geschreven door John Meijer beter bekend als de gitarist van BZN. Hij hoorde van het verhaal en gaf gelijk zijn volledige medewerking.

In het weekend van 5 t/m 8 april is er een vierdaagse aktie die 24 uur per dag doorgaat speciaal voor Villa Pardoes. Irvine: "Het wordt echt een grote aktie waar we hopen veel geld op te halen voor deze geweldige stichting"

Meer informatie op www.depimpelaar.nl onder "kamperen in de kroeg".

De CD zal ook landelijk verkocht gaan worden en is te verkrijgen via diverse platenzaken in het land en via de shop van de site www.irvineontour.com. Dit om zoveel mogelijk CD's te verkopen voor het goede doel Villa Pardoes.