De Visch Groep kiest voor Veiligheid

Onlangs nam Visch Coaches Meteren haar nieuwe touringcar in gebruik. Deze touringcar zet de nieuwe standaard in veiligheid voor de touringcarbranche.

Scania Irizar PB
Visch Coaches Meteren koos voor de Irizar PB welke geleverd werd door Scania Tilburg.Het vooruitstrevende design van de touringcar en de ondersteuning van de verkooporganisatie in de vertaling en realisatie van alle veiligheids- en comfortwensen van Visch Coaches Meteren gaven de doorslag voor de keuze van Scania Beers B.V. en haar partners.

Veiligheid
Bij het ontwerp van deze nieuwe touringcar stond veiligheid voorop. De driepuntsgordel op iedere zitplaats in de touringcar is een bewuste keuze. De standaard tweepuntsgordel is minder comfortabel, en bij biedt bij een frontale aanrijding minder bescherming. De driepuntsgordel is sinds jaar en dag standaard in de personenauto, de Visch groep is van mening dat deze bewezen veiligheid daarom ook in de touringcar toegepast moet worden.

Veilig Verkeer Nederland
Veilig Verkeer Nederland staat achter de gemaakte keuzes op het gebied van veiligheid en ondersteunt het genomen initiatief. Visch Coaches Meteren en Veilig Verkeer Nederland hopen dat de genoemde voorzieningen binnen niet al te lange tijd gerekend mogen worden tot de standaard uitrusting van een touringcar.

Visch Groep
Visch Coaches Meteren is een onderdeel van de Visch Groep, een familiebedrijf met oog voor details en veiligheid. Met twee luxe touringcars, drie vrachtwagens, 2 trailers en 2 mega-trailers beschikt het bedrijf over een modern wagenpark. De Visch Groep is actief in personenvervoer, vrachtvervoer en theatertransport. Alle rijdende eenheden zijn voorzien van extra veiligheidvoorzieningen.

Voor meer informatie over het bedrijf bezoekt u http://www.vischgroep.nl.