Seven FM zoekt artiesten voor 'Van Eigen Bodem 2007'

DELFT, 20070322 -- Seven FM start dit voorjaar met een nieuwe editie van 'Van Eigen Bodem'. Beginnende, onbekende, Nederlandse artiesten met een christelijke achtergrond krijgen zo een kans om te laten horen wat ze kunnen.


Seven FM is een christelijk radiostation gericht op jong christelijk Nederland en België. Met deze editie van 'Van Eigen Bodem' wil Seven FM iedere week een aanstormende nog onbekende artiest in het zonnetje zetten. Zo wordt deze artiest elke dag 6 keer gedraait en krijgt de artiest ook uitgebreid de kans om zich voor te stellen.

In 2005 was de eerste editie van 'Van Eigen Bodem'. Artiesten die toen doorbraken waren onder andere DJ Tony Foxx, N.O.A. en Tripple G. Deze artiesten hebben inmiddels elk één, of meerdere, albums uitgebracht en reizen ook regelmatig naar het buitenland om ook daar shows te geven.

Voor 'Van Eigen Bodem 2007' zoekt Seven FM Nederlandse artiesten met een christelijke achtergrond. Opgeven kan alleen via www.seven.fm/eigenbodem. In tegenstelling tot de eerdere editie is deelname dit jaar geheel gratis.



Seven FM