23.03.2007 / 00:15 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Fannie mae

Fannie mae

Fannie Mae stelt de emissieprijs vast voor de US$ 1,0 miljard Benchmark REMIC(TM) Trust 2007-B1

WASHINGTON, March 22 /PRNewswire/ --

Fannie Mae (NYSE: FNM) heeft vandaag de emissieprijs vastgesteld voor de US$ 1,0 miljard Benchmark REMIC(TM) Trust 2007-B1, categorie BE, CUSIP 31396P6D8, effecten die tot de vervaldatum zijn gegarandeerd (Guaranteed Maturity Class, GMC) met coupon van 5,45 procent en uiteindelijke vervaldatum op 28 december 2020. De prijs van de GMC-emissie werd vastgesteld op 99-29 1/4 voor een rendement (verhouding coupon/koers of yield) van 5,428 procent of basispunten over de geïnterpoleerde rentecurve van schatkistwaarden. Betaling is gepland voor 27 maart 2007.

Citigroup Global Markets Inc., Greenwich Capital Markets Inc. en J.P. Morgan Securities Inc. fungeerden als de belangrijkste leden van het garantiesyndicaat voor de Benchmark REMIC Trust 2007-B1 BE. Medebeheerders bij de transactie waren Banc of America Securities LLC, Lehman Brothers Inc.
en Merrill Lynch, Pierce, Fenner & Smith Incorporated. Informatie over de Benchmark REMIC Trust 2007-B1, waarvan de GMC deel uitmaakt, vindt u in het aanvullende prospectus op de pagina Prospectus and Related Documents (prospectus en gerelateerde documenten) van de website van het bedrijf op:
www.fanniemae.com/mbs/documents/remic/remicprospectussupplements.jhtml .

Fannie Mae is genoteerd aan de beurs van New York en werkt conform federale statuten. Fannie Mae wil via haar 'American Dream Commitment' de huizenmarkt meer toegankelijk maken voor miljoenen eerste eigenaars, het aantal eigenaars van huizen bij minderheidsgroepen optrekken tot 55 procent,
voorkomen dat miljoenen gezinnen die een huis hebben gekocht of huren, het dreigen te verliezen en het aanbod aan betaalbare woningen uitbreiden waar die het meest nodig zijn. Nadere informatie over Fannie Mae kunt u lezen op internet op www.fanniemae.com.

Dit persbericht vormt geen aanbod om effecten van Fannie Mae te verkopen en is ook geen verzoek tot een aanbod om deze effecten te kopen. Niets in dit persbericht mag worden opgevat als een advies over de voordelen om een bepaalde belegging te kopen of te verkopen. Een beslissing om te beleggen in de effecten waarnaar hier wordt verwezen, dient uitsluitend te worden genomen op basis van de informatie in de documentatie voor de Benchmark REMIC Trust 2007-B1. Men mag daarbij niet vertrouwen op de volledigheid of juistheid van de informatie die in dit persbericht wordt gegeven.

U moet de aard van de effecten en het mogelijke risico voor u volledig begrijpen voordat u effecten verhandelt. U moet weten of de effecten geschikt zijn voor u in de context van uw persoonlijke situatie en financiële toestand. Vraag het advies van een voldoende deskundige financiële adviseur indien u twijfels hebt.

Benchmark Notes is een gedeponeerd merk en Benchmark REMIC is een handelsmerk van Fannie Mae. Gebruik van deze merken zonder toestemming is verboden.

Website: www.fanniemae.com

Contact:

Jason Lobo van Fannie Mae, +1-202-752-1692