Politie Zeeland


---


O-839-2007 Meisje geslagen en geknepen in Goes
Een 15-jarig meisje uit Goes werd vrijdag tussen 15.15 en 15.45 uur in een horecabedrijf op de Grote Markt in haar woonplaats geslagen en geknepen.
In de horecagelegenheid kreeg zij een klap tegen haar hoofd van een ander meisje waar zij per ongeluk tegenop liep. Nadat de 15-jarige enige tijd de gelegenheid had verlaten maar terug moest om haar jas, werd zij door, weer een ander, meisje hard geknepen. De 15-jarige heeft aangifte gedaan van mishandeling en de politie stelt een onderzoek in.

W-840-2007 Vrouw aangereden in Middelburg
Op de kruising Langevieleweg / De Ruyterstraat in Middelburg werd vrijdag om 18.55 uur een 48-jarige Middelburgse vrouw aangereden door een onbekend gebleven jeugdige bromfietser.
Zij fietste over de Langevieleweg en sloeg linksaf de De Ruyterstraat in. Op dat moment werd zij ingehaald door een bromfietser, waardoor een aanrijding ontstond en zij beiden ten val kwamen. De vrouw bleef gewond op de grond liggen, de bromfietser is even blijven staan en is daarna weggereden. De Middelburgse vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Haar fiets raakte beschadigd.
De politie verzoekt de onbekende bromfietser zich te melden bij het politiebureau. Ook eventuele andere getuigen worden verzocht zich te melden of te bellen naar 0900-8844.


---- --