Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Renger krijgt steun van GPUpdate.net

GRONINGEN, 23 MAART 2007 ­ Renger van der Zande kan de komende twee jaar rekenen op de ondersteuning van autosportwebsite GPUpdate.net. Naast financiële support zal het Groningse bedrijf Renger ook verder helpen op het publicitaire vlak. Behalve actuele berichtgeving rondom zijn prestaties in de A1GP en F3 Euro Series, krijgt de 21-jarige Nijmegenaar een vaste column op GPUpdate.net. Ook zal Renger met een viziersticker van GPUpdate.net rijden.

GPUpdate.net (www.gpupdate.net) is een onafhankelijk, honderd procent Nederlands bedrijf, gevestigd te Groningen. GPUpdate.net biedt haar nieuws niet alleen aan in de Nederlandse taal, maar ook in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Chinees en Japans. De site brengt 24 uur per dag, zeven dagen per week het laatste Formule 1-, A1GP-, GP2-, Champ Car- en MotoGP-nieuws, exclusieve interviews, foto's en video's. Sinds de oprichting in 1998 is de site van GPUpdate.net één van de bestbezochte Formule 1-sites ter wereld en een gerespecteerde nieuwsbron binnen de Formule 1-paddock. GPUpdate.net is ook sponsor van Formule 1-coureur Christijan Albers en het Spyker F1-team.

RENGER VAN DER ZANDE: "Ik ben trots dat GPUpdate.net mij verder wil helpen in mijn carrière. Informatie en snelheid is heel belangrijk in mijn wereld. Als het grootste autosportplatform op internet, combineert GPUpdate.net deze twee zaken perfect. Een goede basis voor een succesvolle samenwerking dus."

JEROEN HUIS IN 'T VELD, directeur GPUpdate.net: "We zijn erg blij dat we een jong talent als Renger van der Zande komend seizoen kunnen ondersteunen op weg naar zijn ultieme doel, de Formule 1. Het is een lange en moeilijke weg voor jonge racetalenten. Met onze steun en die van anderen hopen we dat hij zo toch een grotere kans krijgt."

Info@rengervanderzande.com