Ingezonden persbericht


Nieuwsbank, t.a.v. De redactie

Persbericht

GRISOFT komt met nieuwe AVG Small Business Server voor het MKB

Geïntegreerde AVG Internet Security en Anti-Malware Small Business Server Editions bieden bedrijfsbeveiliging met mogelijkheden voor beheer op afstand

Brno, Tjechië - 23 maart, 2007 - GRISOFT, ontwikkelaar van AVG Internet beveiligingssoftware, heeft de AVG Small Business Server (SBS) Edition gelanceerd voor AVG Internet Security en AVG Anti-Malware. De beide paketten zijn volledig nieuw ontwikkeld om MKB-bedrijven die een hoge graad van veiligiheid zoeken voor bestandstoegang, e-mail, en andere IT gebaseerde diensten binnen hun organisaties.

AVG SBS Edition producten bieden gebruikers omvangrijke beveiliging van hun netwerk, individuele werkstations en servers met een gratis licentie voor één server.

Het biedt tevens een unieke toepassing voor beheer op afstand, dat van belang is voor MKB-bedrijven die serverbeheer en -beveiliging door derden laten beheren.

Beheer op afstand stelt de netwerkbeheerder in staat om kritische beveiligingsupdates onmiddellijk en kosteneffectief uit te voeren zonder daarvoor het kantoor te hoeven bezoeken.

"AVG SBS Edition biedt het MKB betrouwbare en voordelige beveiliging die ook nog eens makkelijk te beheren is", legt Larry Bridwell, Global Security Strategist van GRISOFT uit. "MKB-bedrijven hebben veelal geen eigen IT-beveiligingsspecialist in dienst, daarom hebben we de installatie en het in bedrijf houden van het systeem, inclusief de updates, geautomatiseerd en voor de MKB-ondernemer makkelijk gemaakt."

De SBS Edition is gebaseerd op de succesvolle AVG Internet Security Network Edition 7.5 en is speciaal ontwikkeld voor het MKB. Het bevat anti-virus en anti-spyware bescherming, persoonlijke firewall em anti-spam voor e-mail op de werkstations.

AVG Internet Security SBS Edition beschermd data niet alleen op de individuele werkstations maar ook op e-mail- en fileservers. De AVGADMIN-functie voor beheer op afstand, maakt het beheer van alle settings en updates makkelijk. Voorts hebben alle gebruikers toegang tot de gratis 24/7 technische support van GRISOFT.

AVG Anti-Malware SBS Edition biedt alle voordelen van de AVG Anti-Malware Network Edition 7.5, waaronder de bescherming tegen virussen, spyware, Trojaanse paarden en andere vormen van schadelijke software. AVG Anti-Malware SBS Edition biedt ook eveneens bescherming van server gebaseerde data en ondersteunt tevens de AVGADMIN-functie. Alle gebruikers hebben toegang tot de gratis 24/7 technische support van GRISOFT.

Prijs en beschikbaarheid

GRISOFT biedt AVG SBS Edition licentiepakketen voor 5+1 tot 100+1 gebruikers, met tarieven gebaseerd op het aantal actieve computers in het netwerk. De extra (+1) licentie kan gebruikt worden voor de bescherming van één server, mailsserver of een ander werkstation.

AVG Internet Security SBS Edition is verkrijgbaar vanaf ¤ 306,00 excl. BTW; AVG Anti-Malware SBS Edition is verkrijgbaar vanaf ¤ 260,00 excl. BTW.

Beide AVG SBS Editions zijn per direct beschikbaar via de GRISOFT website www.grisoft.com en in Nederland bij AVG Nederland www.avgnederland.nl

www.grisoft.com

GRISOFT is een leidende leverancier van antivirus, firewall protectie en beveiligingsoplossingen voor consument en MKB. Het is één van de snelstgroeiende ondernemingen in de industrie met meer dan 40 miljoen gebruikers wereldwijd die voor de beveiliging van hun computers en netwerken vertrouwen op de GRIFSOFT AVG producten.

Het bedrijf is in 1991 opgericht en heeft wereldvermaarde antivirus experts in dienst, die actief zijn op het terrein van virusanalyse en -detectie, software ontwikkeling en antivirus ondersteuning. GRISOFT prijswinnende producten worden wereldwijd gedistribueerd via wederverkopers en het internet. Een AVG Anti-Virus Software Developer's Kit (SDK) is beschikbaar voor geïnteresseerde partners.