Ingezonden persbericht


Imation maakt snel kopiëren en bedrukken van meerdere CD's en DVD's eenvoudig Alles-in-één reproductiesysteem zorgt voor professionele resultaten

Schiphol-Rijk, 23 maart 2007 ­ Imation, marktleider op het gebied van verwisselbare opslagmedia, introduceert een totaaloplossing voor het kopiëren en bedrukken van beschrijfbare CD's en DVD's. De Imation D20 Disc Publisher is een alles-in-één reproductiesysteem waarmee automatisch twintig schijfjes gekopieerd én bedrukt kunnen worden. In combinatie met Imation's bedrukbare AquaGuard-opslagmedia maakt het systeem opdrukken met professionele afbeeldingskwaliteit en kleur mogelijk. Met de D20 Disc Publisher biedt Imation een ideale en betaalbare oplossing voor het professioneel dupliceren van marketing- en promotiemateriaal, muziek, video's, handleidingen en nog veel meer.

D20 Disc Publisher
De Imation D20 Disc Publisher heeft het formaat van een standaard inkjetprinter. Het duplicatieproces verloopt geheel automatisch. Indien de D20 Disc Publisher wordt gebruikt in combinatie met Imation AquaGuard-schijfjes zorgt de beeldbewerkingsoftware en de inkt voor uitgebreide ontwerpmogelijkheden en stralende kleuren van het midden tot aan de rand van de schijfjes. De kleuren zijn vlekbestendig, zelfs wanneer ze aan water of een vochtige omgeving worden blootgesteld. De software is eenvoudig in het gebruik en zorgt voor resultaten van hoge kwaliteit met een professionele en unieke uitstraling. Het systeem is aan te sluiten via de USB 2.0-poort op zowel een PC als op een Apple Mac. De Imation D20 Disc Publisher dupliceert de schijfjes met hoge snelheid en bedrukt ze in full-color, hoge-resolutie opdruk in 4800 dpi met meer dan 16,7 miljoen kleuren door middel van een enkele inktcartridge.

Prijs en beschikbaarheid
Het systeem komt inclusief DVD/CD brand- en printsoftware voor PC en Apple Mac en maakt gebruik van een geïntegreerde Pioneer DVD/CD recorder met 16x DVD+R/-R, 8x DVD+/-R DL en 40x CD-R brandsnelheden.

De Imation D20 Disc Publisher, inclusief tien Imation inkjet printbare AquaGuard CD's en inktcartridge, is met een adviesprijs van 1499,00, verkrijgbaar bij erkende Imation verkooppunten. Voor een overzicht zie www.imation.nl/verkooppunten.

PublieksWerk / Imation

Over AquaGuard
Imation's bedrukbare AquaGuard-media zijn geschikt voor de meest gangbare inkjet CD/DVD-duplicators en desktop- printers en zijn verkrijgbaar vanaf 20,00 in een spindel van 45 stuks met 52x CD-R's, 8x DVD-R's of 8x DVD+R's. Voor meer informatie over AquaGuard zie www.imation.nl/products/printable_discs/aquaguard_printable.html.

Over Imation
Imation Corporation is ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van verwisselbare-opslagmedia, bestaande uit optische en magnetische media, flash drives en harddisk-cassettes. Het brede productassortiment van Imation voorziet in opslagbehoeften variërend van een paar megabyte tot honderden gigabytes. Imation is in meer dan zestig landen vertegenwoordigd en heeft producten voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Imation's tapecartridges worden gebruikt in rekencentra en in gedistribueerde opslagnetwerken en toegepast bij gegevensverwerking en -beveiliging, in bedrijfscontinuïteitsprogramma's en voor back-up en archivering. De vraag naar Imation's optische producten en flash drives wordt gedreven door de behoefte aan betrouwbaarheid, gemak en draagbaarheid bij de opslag en het beheer van zakelijke gegevens, foto, film, illustraties en muziek op bedrijfs- en thuiscomputers en steeds vaker in consumentenelektronica. Imation biedt ook het merk Memorex aan. Memorex staat bekend om de slogan: "Is it live or is it Memorex?" Meer informatie over Imation is te vinden op www.imation.nl.

Meer informatie:
Persberichten en achtergrondinformatie zijn te vinden op www.imation.nl.

PublieksWerk B.V.
Mirja van Baggem
t: (020) 486 21 39
e: imation@publiekswerk.nl

PublieksWerk / Imation 2/2


---- --