Ingezonden persbericht


Rijswijk, 23 maart 2007

Persbericht

NIVE CEDEO-ERKEND

RIJSWIJK - De in-company en maatwerkprojecten van NIVE, Nederlandse Vereniging voor Managers, hebben het kwaliteitskeurmerk 'CEDEO-Erkend' verkregen. Met een klanttevredenheidscore van maar liefst 92,8% is NIVE daarmee een van de topopleidingsinstituten in Nederland. Met name de flexibiliteit, de kwaliteit van de trainers, de professionaliteit, de betrouwbaarheid, de praktijkgerichtheid en het organisatorische vermogen wordt door de klanten van NIVE geprezen

Uit het onderzoeksrapport (2007) van CEDEO blijkt dat de NIVE in-company en maatwerkprojecten als goed tot zeer goed mogen worden bestempeld. Over punten als voortraject, opleidingsprogramma, uitvoering, opleiders en natraject zijn alle ondervraagde referenten tevreden tot zeer tevreden. Ook de uitvoering wordt zeer gewaardeerd, hetgeen betekent dat NIVE haar gepresenteerde opleidingsprogramma's weet om te zetten in kwalitatief sterke trainingen. Het merendeel van de ondervraagden is al langer bekend met de opleidingen van NIVE. Een aantal van hen geeft aan inmiddels een meerjarige samenwerking te hebben opgebouwd en vanwege de goede ervaring en de betrouwbaarheid steeds weer voor het opleidingsbureau te kiezen. Enkele andere referenten zijn door derden geattendeerd op de maatwerkopleidingen en workshops van NIVE.

Een aantal uitspraken:
"Ze denken met ons mee en zijn enorm coöperatief"

"Zij zijn sterk in het persoonlijke contact en het onderhouden van de relatie"

CEDEO is een onafhankelijke intermediair die het keurmerk 'CEDEO-Erkend' verleent aan organisaties actief op het terrein van Human Resourced Improvement, op basis van de criteria klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Eenm CEDEO-erkenning heeft een geldigheidsduur van twee. Al vele jaren op rij hebben de in-company en maatwerkprojecten van NIVE het predikaat "CEDEO-erkend" mogen voeren. Zo ook weer de komende twee jaar.

NIVE, Nederlandse Vereniging voor Managers, is de Nederlandse vereniging van en voor bestuurders en leidinggevenden. Leden zijn zowel ondernemingen, organisaties en (overheids)instellingen als de individuele managers daarvan. Het doel van NIVE is het persoonsgericht ondersteunen van managers bij het ontwikkelen, verbeteren en vergroten van hun mogelijkheden, management- en leiderschapsvaardigheden. NIVE dient als uniek platform voor vernieuwend management. Een platform van waaruit informatieverstrekking aan en communicatie met de leden plaatsvindt. Voor meer informatie over NIVE kunt u bellen met 070-3001500 of mailen naar: info@nive.org.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­
(