Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwegein, 23 maart 2007

Eerste PlayStation 3 in holst van de nacht aan deur bezorgd

Medewerkers bol.com leveren om middennacht persoonlijk eerste PS3's af

Mediawinkel bol.com bezorgde vannacht om 24 uur precies bij 10 winnaars van een reserveeractie hun bestelde PlayStation 3 Console. Deze liefhebbers hadden de absolute primeur en zijn de eersten in Nederland die de console in huis hebben. Eerder werd onder andere bij het populaire boek van Harry Potter en de game 'World of Warcraft' door veel mensen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om vooraf bij bol.com te reserveren en de aankoop op de dag van de release thuisbezorgd te krijgen. Ook alle andere mensen die de PlayStation 3 bij bol.com besteld hebben deze vandaag op de deurmat. Vanaf vandaag mag de console in Nederland verkocht worden.

Bol.com verwacht veel van de PlayStation 3 net als van de onlangs verschenen Nintendo Wii en heeft zijn gameswinkel daarom uitgebreid met spellen en accessoires voor deze nieuwe gameconsoles.

Voor hoge resolutie beeldmateriaal van de gelukkigen zie: http://www.edelmanpr.nl/pressroom.php?Action=Illustrations&CompanyId=15

Over bol.com
Sinds de start in maart 1999 van bol.com in Nederland zijn meer dan 17 miljoen bestelde producten afgeleverd. In Nederland zijn ruim twee miljoen mensen klant bij bol.com. Bol.com is daarmee marktleider op het gebied van online verkoop van mediaproducten en de grootste mediawinkel van Nederland. Sinds 2003 verkoopt bol.com game-consoles, accessoires en games voor alle belangrijke gameplatforms zoals PlayStation 2, Xbox 360, PC, Nintendo DS, PSP, Nintendo Gameboy Advanced, Xbox en de onlangs verschenen Nintendo Wii. Daarnaast is de verkoop van PC-games en accessoires voor PC-gaming een zeer belangrijk segment voor bol.com.

Uit marktonderzoek blijkt dat bol.com bij Nederlanders tevens de populairste internetwinkel is. Bol.com werd in 2006 drie maal onderscheiden. Bol.com ontving twee Thuiswinkelawards: de Publieksprijs in de categorie multimedia en de gouden Vakprijs, waarmee bol.com de 'Beste Thuiswinkel 2006' is. In november werd bol.com door consumenten uitgeroepen tot 'Beste webwinkel' bij de verkiezing 'Beste Winkelketen van Nederland'.

# # #

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

bol.com
Michel Schaeffer
030-6076135
mailto:mschaeffer@bol.com
http://www.bol.com/

Edelman
Nina Breuning
020-301 0980
mailto:nina.breuning@edelman.com http://www.edelman.com/nl