Gemeente Hoorn


Aanvraag subsidie amateurkunst snel indienen

23 maart 2007 - Hoornse amateurverenigingen die zich bezighouden met kunst en cultuur (zang, toneel, muziek, theater, et cetera) kunnen voor de periode 2008-2011 jaarlijks subsidie bij de gemeente Hoorn aanvragen ter ondersteuning van hun activiteiten. Verenigingen die al gebruikmaakten van deze subsidieregeling hebben een uitnodiging tot het indienen van een aanvraag ontvangen. Voor hen geldt als uiterste inleverdatum 1 april 2007. Voor verenigingen die niet eerder gebruikmaakten van de regeling geldt als uiterste inleverdatum 23 april 2007.

De vereniging dient aan de volgende voorwaarden te voldoen: rechtspersoonlijkheid bezitten;
een reële contributie van de leden vragen; zich inspannen om ook op andere manieren fondsen te verwerven; minimaal 50% van de leden moet afkomstig zijn uit de gemeente Hoorn; een bijdrage leveren aan het culturele leven van Hoorn door regelmatig naar buiten te treden met optredens, exposities, open repetities, en dergelijke activiteiten; het lidmaatschap van de vereniging moet openstaan voor iedereen, ongeacht ras, geloof, politieke overtuiging of seksuele geaardheid.

Aanvragen
Om deze subsidie aan te vragen moet het verenigingsbestuur gebruikmaken van de door de gemeente daartoe ontwikkelde formulieren. Deze zijn zowel digitaal als op papier op te vragen bij mevrouw W. de Wit, e-mail: w.de.wit@hoorn.nl, telefoon (0229) 25 26 71.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Vonk, m.vonk@hoorn.nl of (0229) 25 26 28 (op maandag, woensdag en donderdag).