Politie Zeeland


---


O-828-2007 Winkeldief aangehouden in Goes
Omstreeks 21.03 uur werd, in een winkel aan de Lange Kerkstraat in Goes, een 18-jarige Vlissingse winkeldief aangehouden.
Omdat de jongen een setje oordopjes in zijn zak had gestoken en de winkel wilde verlaten ging het alarm af. Hij werd aangehouden en aan de politie overgedragen. Agenten hebben camerabeelden in de winkel bekeken en daarop was te zien dat de jongen de oordopjes in zijn zak stak. Hij heeft afstand gedaan van de gestolen spullen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

O-829-2007 Onder invloed van wiet
Op de Nobelweg in Goes is gisteravond rond 20.50 uur een 36-jarige Goesenaar aangehouden.
De officier van justitie had de aanhouding van de man gelast, omdat hij verdacht werd van het plegen van een diefstal op 18 maart jl. De man werd aangetroffen rijdend in zijn auto. Toen hij op het bureau werd gefouilleerd troffen de agenten een zakje met wiet aan in zijn kleding. De man verklaarde dat hij onder invloed van wiet zijn auto had bestuurd. Van de man is een bloedproef afgenomen. Nader onderzoek moet uitwijzen hoe erg de man onder invloed was.

O-830-2007 Autoradio's gestolen in Kats
Afgelopen nacht werd uit drie auto's in Kats de radio gestolen.
Het betreffen twee auto's in de Kerkstraat en één auto in de Christinastraat.

O-831-2007 Eenzijdig ongeval bij Waarde
Op de A58 bij Waarde vond vrijdag om 08.00 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 41-jarige automobilist uit Bergen op Zoom reed in de richting van zijn woonplaats en verloor de controle over zijn voertuig. Hij reed door de berm, vloog over de vangrail en reed het talud af waarna hij op de parallelweg van de N289 tot stilstand kwam. De man bleef ongedeerd, de auto raakte beschadigd.

W-832-2007 Fietsenkijkavond in Vlissingen
Op maandag 26 maart aanstaande is het weer fietsenkijkavond op het politiebureau in Vlissingen.
Is uw fiets gestolen, dan kunt u, met een proces-verbaal van aangifte komen kijken of uw eigendom erbij staat. De avond vindt plaats tussen 19.00 en 20.00 uur. Geinteresseerden kunnen zich melden bij de ingang aan de Molenstraat.

W-833-2007 Diefstal in sportcomplex, Vlissingen
Donderdag tussen 20.30 en 21.00 uur werd in een sportcomplex in de Van Dishoeckstraat in Vlissingen de portemonnee van een bezoeker gestolen.
In de portemonnee zaten persoonlijke papieren.

W-834-2007 Bromfietser onderuit in Middelburg
Op de Walcherseweg, ter hoogte van de Laurens Stommeweg, kwam vrijdag om 08.30 uur een 20-jarige Middelburgse bromfietser ten val.
De bromfietser reed in de richting van Grijpskerke over het brom-/fietspad. Van tegenovergestelde richting kwam een groep jeugdige fietsers die een andere persoon inhaalden. De bromfietser werd geraakt en kwam, doordat hij uit balans raakte, ten val. Hij liep letsel op aan zijn knie en de bromfiets raakte beschadigd. De fietsers reden door. De politie zoekt getuigen. Zij worden verzocht te bellen naar 0900-8844.


---- --