Rechtbank Amsterdam


Draadloos internet in gebruik bij rechtbank Amsterdam

De Rechtbank Amsterdam heeft een hotspot voor draadloos internet in gebruik genomen. Bezoekers van het Parnasgebouw krijgen in de openbare hal van toren F draadloos toegang tot het Web. Deze service is ook beschikbaar in de advocatenkamer en in de perskamer. Het bestuur van de rechtbank wil met de hotspot de dienstverlening aan professionele procespartijen en burgers uitbreiden.

Om gebruik te kunnen maken van de razendsnelle internetverbinding heeft u een laptop of notebook met Wi-Fi kaart nodig (het is niet mogelijk kraskaarten te verkrijgen bij de rechtbank). Zodoende kunt u de wachttijd benutten door uw e-mail af te handelen of informatie te raadplegen op het internet. Aan het gebruik van de hotspot zijn geen kosten verbonden.

Toegang tot het internet is alleen mogelijk tijdens kantooruren. Voordat u toegang krijgt, wordt u gevraagd akkoord te gaan met een gedragscode. Hierin staat onder meer dat u via de hotspot op geen enkele wijze schade aan de rechtbank, bezoekers of anderen toebrengt en niet handelt in strijd met wettelijke regels.

Voor alle zorgvuldigheid attenderen wij u erop dat u bij het gebruik van draadloos internet extra attent moet zijn op de beveiliging van uw gegevens.

Bron: Rechtbank Amsterdam Datum actualiteit: 23 maart 2007 Naar boven