KNHS


Verzending nieuwe reglementen begonnen
22 maart 2007
Wedstrijdreglement 2007

Vanaf 21 maart worden de nieuwe reglementen van de KNHS verzonden. Alle verenigingen ontvangen een versie van het Algemeen Wedstrijdreglement (inclusief het Reglement Ongeoorloofde Middelen voor het Paard) en de disciplinereglementen Dressuur, Springen, Eventing en Mennen. Officials krijgen het Algemeen Wedstrijdreglement en het disciplinereglement van die discipline(s), waarin men een officialfunctie voor de KNHS uitoefent.

Het afgelopen jaar heeft een grote groep sportkenners hard gewerkt aan de herziening van de reglementen. In de laatste versie van het KNHS nieuws zijn de wijzigingen die ingaan per 1 maart 2007 of per 1 april 2007 al gepubliceerd. Ook in Paardensport nummer 2 en 3 van 2007 zijn de belangrijkste wijzigingen behandeld. Niet alleen inhoudelijk zijn de reglementen onder handen genomen. Ook het formaat is aangepast van A4 naar het kleine en handzame boekjes van A5-formaat.

Alle KNHS-reglementen zijn uiteraard te raadplegen op www.knhs.nl/reglementen. U kunt (extra) reglementen tegen betaling bestellen via de Webshop of via bestel@knhs.nl. Bij vragen kunt u contact opnemen met de Servicedesk via e-mail info@knhs.nl of telefoonnummer 0577 - 408 300.