Ryanair


---

22.03.07

RYANAIR KONDIGT PARTNERSCHAP VOOR VIJF JAAR AAN MET EXPEDIA VOOR HOTELACCOMMODATIE

Ryanair, de grootste low-fare luchtvaartmaatschappij in Europa vandaag (22 maart), heeft Expedia Private Label benoemd tot exclusieve partner voor het verschaffen van hotelaccommodatie voor zijn passagiers op www.ryanair.com.

Dankzij deze vijf jaar durende overeenkomst hebben de 50 miljoen passagiers van Ryanair de keuze tussen meer dan 20.000 hotels overal in Europa. Op elk van de 130 bestemmingen van Ryanair zijn hotelaccommodaties voorhanden, van de goedkoopste basisaccommodatie tot luxueuze vijfsterrenhotels. Op www.ryanair.com kan eenvoudig en handig worden geboekt. Vanaf 2008 zal Ryanair combideals op maat aanbieden waardoor je een vlucht én een hotel kunt reserveren in één boeking

Om dit nieuwe partnerschap te vieren, zijn de volgende drie speciale aanbiedingen onmiddellijk beschikbaar:

* Boek uiterlijk morgen een hotel en ontvang een kortingsbon ter waarde van EUR 30 voor een minimumaankoop van EUR 300, of een kortingsbon ter waarde van EUR 50 voor boekingen van meer dan EUR 500. Dit aanbod is geldig tot morgen middernacht dus passagiers doen er goed aan om vandaag nog te surfen naar www.ryanair.com om de beste koopjes te bemachtigen.

* Free flights, cheap nights-uitverkoop: gratis vluchten, goedkope nachten; er zijn 1 miljoen gratis* vluchten beschikbaar voor klanten die vóór donderdag 29 maart middernacht een hotel boeken.
* Expedia biedt drie nachten aan voor de prijs van twee in een heleboel hotels op bestemmingen van Ryanair.

Passagiers kunnen boeken via www.ryanair.com, waar ze eveneens de algemene voorwaarden terugvinden die van toepassing zijn op deze aanbiedingen.

Bij de aankondiging van dit nieuw partnerschap zei de plaatsvervangende CEO van Ryanair Michael Cawley:

"We zijn opgetogen dat we Expedia tot exclusieve partner voor ryanairhotel.com hebben verkozen. Dit is een win-winsituatie voor Ryanair en Expedia, maar vooral ook voor onze klanten. Passagiers hebben voortaan een veel ruimere keuze en genieten fantastische hoteldeals van `s werelds grootste online hotelaanbieder op Ryanair.com. Expedia zal zij aan zij groeien met de snelstgroeiende luchtvaartmaatschappij in Europa en tot slot helpt deze extra bedrijvigheid Ryanair om de laagste tarieven aan te bieden aangezien het aantal passagiers zal stijgen tot 84 miljoen per jaar in 2012."

David Roche, senior vice-president van Expedia Private Label, verklaarde:

"Door onze ongeëvenaarde hoteldeals aan te bieden via de website van Ryanair, kunnen passagiers voortaan op eenvoudige wijze handig en snel hun accommodaties boeken. Op die manier kunnen onze klanten kiezen waar ze precies willen verblijven én zijn ze zeker van de beste prijs. Deze speciale introductieaanbiedingen, plus nog andere die op stapel staan, zullen het product nog extra aantrekkelijk maken."

"Dit is een belangrijke, succesvolle samenwerking voor ons," ging hij verder, "en het is een waar genoegen om met Ryanair samen te werken. Deze overeenkomst is een erkenning van onze expertise in het aanbieden van private label-diensten aan bedrijven die hun klanten kwalitatief hoogstaande reisoplossingen willen aanbieden zonder dat daarbij een voorafgaande investering nodig is. We hebben in het verleden al afdoende bewezen dat we onze klanten aanvullende inkomsten bezorgen en we kijken er naar uit om langdurig met Ryanair samen te werken."


* exclusief taksen en kosten - afhankelijk van beschikbaarheid en reservatie via www.ryanairhotels.com


---

Copyright Ryanair Ltd. All rights reserved.
Use of this site is subject to the Ryanair.com Terms and Conditions. Cheap Flights - Lowest European Fares, Low Cost Airline

track