Ryanair


---

20.03.07

RYANAIR LANCEERT BEURSPROGRAMMA VOOR JONGE INGENIEURS

Ryanair, de grootste low-fare luchtvaartmaatschappij in Europa, kondigde vandaag (20 maart) aan dat het engineeringbeurzen zal uitreiken voor derde- en vierdejaarsstudenten die een luchtvaartkundige, elektrotechnische of machinebouwkundige ingenieursopleiding volgen.

Deze engineeringbeurzen moeten getalenteerde kandidaten educatieve steun en een waardevol inzicht verschaffen in de dagelijkse werking van Europa's grootste en meest succesvolle low-fare luchtvaartmaatschappij. De beurzen zijn toegankelijk voor studenten uit elke EU-lidstaat die vloeiend Engels spreken, uitmunten in hun studies en graag in de luchtvaartindustrie zouden werken.

De beurs biedt kandidaten ook de kans na een succesvolle beëindiging van hun studies deel te nemen aan het 3 jaar durende opleidingsprogramma van Ryanair Technical Services, via een verdere betaalde opleiding en ervaring in het domein van de vliegtuigelektronica, turbinemotoren, betrouwbaarheid, structuren en systemen.

Succesvolle kandidaten ontvangen:

* Een eenmalige beurs van EUR 5.000, betaald in 2 afbetalingen over maximaal 2 jaar.

* Tijdens de zomervakantie betaald werk in Ryanairs Technical Services-groep in Dublin.

* Een kans op een baan in het 3 jaar durende opleidingsprogramma van Ryanairs Technical Services na de succesvolle voltooiing van hun studies.

* Als ze geselecteerd worden voor deelname aan het opleidingsprogramma en dit bezoldigde, 3 jaar durende programma succesvol voltooien, komen ze in aanmerking voor een bijkomende eenmalige bonus van EUR 10.000.

Bij de lancering van dit beursprogramma zei Ryanairs Engineeringmanager Michael Hickey:

"Bij Ryanair willen we talent belonen. Dit beursprogramma biedt de beste studenten waardevolle steun tijdens hun studies en geeft hen een ongeëvenaarde introductie tot de wereld van de luchtvaart, via werkervaring tijdens de zomervakantie en een deelname aan ons 3 jaar durende opleidingsprogramma. Ryanairs groei van 126 vliegtuigen uit de reeks Boeing 737-800 dit jaar naar 251 toestellen tegen 2012 opent weergaloze carrièremogelijkheden voor getalenteerde studenten die graag in de luchtvaartsector zouden werken."

Wilt u graag deelnemen aan Ryanairs beursprogramma? Neem dan contact op met Barry Brennan via brennanb@ryanair.com. De aanvragen gebeuren via e-mail en omvatten een curriculum vitae met begeleidende brief waarin uw geschiktheid en kwalificaties voor de beurs worden toegelicht.


---

Copyright Ryanair Ltd. All rights reserved.
Use of this site is subject to the Ryanair.com Terms and Conditions. Cheap Flights - Lowest European Fares, Low Cost Airline

track