Persberichten Lekstroom, 10.30 uur

Utrecht, 23-03-2007

Aanrijding bromfiets met fiets

IJSSELSTEIN Een fietser en zijn passagiere raakten op donderdag 22 maart (licht)gewond bij een aanrijding met een bromfiets.

Rond 17.50 uur fietste een 21-jarige man uit Nieuwegein met een 15-jarig meisje uit IJsselstein als passagiere over de Mr. AbbinkSpainkstraat, komende uit de richting van het centrum. Terwijl een 16-jarige bromfietser uit IJsselstein hen inhaalde, sloeg de fietser plotseling linksaf in de richting van de Maria Van Henegouwenstraat, met een aanrijding tot gevolg.

Het meisje is met onder andere nekklachten per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht. De fietser had wat last van zijn rug en de bromfietser liep een licht gekneusde knie op.

Motorrijder uit de bocht

HOUTEN Een 39-jarige motorrijder uit Bilthoven raakte op donderdag 22 maart gewond bij een ongeval.

Rond 20.35 uur reed de motorrijder over De Staart. Door nog onbekende oorzaak is hij daar uit de bocht gevlogen en in de linkerberm terecht gekomen. De motor botste tegen een lantaarnpaal en de Bilthovenaar kwam in het grasveld terecht.

De motorrijder is met vermoedelijk ernstige verwondingen per ambulance naar het UMC in Utrecht gebracht en is daar opgenomen.

Kop-staart

IJSSELSTEIN Een 28-jarige automobiliste uit IJsselstein raakte op donderdag 22 maart gewond bij een aanrijding.

Rond 11.20 uur reed de IJsselsteinse automobiliste over de Baronieweg. Ter hoogte van de Tuinensingel stopte zij om een fietser over te laten steken. Een 36-jarige automobilist uit IJsselstein die achter haar reed, zag dit te laat en botste tegen zijn voorligster.

De IJsselsteinse is met nekklachten per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht. De auto van de 36-jarige automobilist moest worden weggesleept.