Politie Hollands Midden

Datum: 23 maart 2007

Hillegom/Lisse Diefstal uit auto's De politie heeft deze week zes aangiften van diefstal uit auto in Hillegom opgenomen. In bijna alle gevallen werd het slot geforceerd om de auto in te kunnen. Uit drie auto's werden autoradio/CD-spelers weggenomen. De auto's stonden met name geparkeerd in de burgemeesterswijk. Een bewoner uit de Eboralaan zag bij het thuiskomen een voor hem onbekende jongeman uit de flat komen. De bewoner zag kort daarna een andere jongeman zich verdacht ophouden bij een auto. Toen hij deze achterna begon te lopen zijn beide mannen weggerend. In de auto bleek te zijn ingebroken. Het betreft blanke mannen van tussen de 20 en 25 jaar, slank postuur. Beiden droegen een petje. Ook in Lisse werd op dezelfde wijze ingebroken in auto's. Begin maart werden ongeveer tien aangiften van inbraak opgenomen waarbij eveneens de autoradio/CD-speler de buit was.

Leiden Aanrijding fietsster bromfietser Donderdag 22 maart om 15.30 uur vond op de kruising Sumatrastraat/Surinamestraat een aanrijding plaats tussen een fietsster en een bromfietser. De fietsster, een 12 jarige Leiderdorpse, reed achter een bestelbusje vandaan het fietspad van de Surinamestraat op. Een 16 jarige bromfietser uit Leiden die over de Sumatrastraat reed zag daardoor het meisje niet. Een aanrijding tussen beiden was het gevolg. Het meisje werd met onbekend letsel overgebracht naar het Rijnlandziekenhuis.

Haastrecht Verkeersongeval Donderdag 22 maart even na 14.00 uur vond op de kruising Hoogstraat/Marktveld een aanrijding plaats tussen een 21 jarige fietser uit Lopik en een 37 jarige automobiliste uit Waddinxveen. De automobiliste reed over de Hoogstraat in de richting van de Provincialeweg N228. De fietser reed over de Marktlaan in de richting van de Hoogstraat. Op deze kruising ontstond een aanrijding. De fietser werd met letsel in zijn gezicht overgebracht naar het Groene Hartziekenhuis.

Moerkapelle Inbraak in woningen In de avond van donderdag 22 maart is ingebroken in twee woningen aan de Wilde Venen. Bij beide woningen is men binnengekomen door een raam te forceren. De woningen werden vervolgens doorzocht op goederen. Uit één woning werd een klein geldbedrag gestolen.

--- einde berichten ---
---

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459391 Fax 071 - 5459326



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --