Gemeente Aalten


23-03-2007
Praat mee over de samenwerking in de Achterhoek! Begin februari is er een digitaal discussieforum geopend op de website van de Regio Achterhoek met als doel in gesprek te gaan met geïnteresseerde burgers in de Achterhoek.

Begin februari is er een digitaal discussieforum geopend op de website van de Regio Achterhoek (www.regio-achterhoek.nl) met als doel in gesprek te gaan met geïnteresseerde burgers in de Achterhoek. De Regio Achterhoek staat op het punt om een nieuwe samenwerkingskoers te kiezen voor de komende jaren en daagt u graag uit om hierover mee te praten. Iedere week staat er een nieuwe stelling van een bestuurder op de site, waar u uw reactie op kunt loslaten. Deze keer de beurt aan mevrouw Leppink, portefeuillehouder Water van de Regio Achterhoek:

"Samen zijn we sterk, maar dan wel praktijkgericht en met z'n allen!"

Goede samenwerking is essentieel voor het krachtig functioneren van onze regio. Dat betekent, dat wij allemaal mee moeten doen, maar dan wel zodanig, dat ieder zelf accenten kan leggen en ook de positieve effecten waarneemt. De theoretische onderleggers liggen er voldoende op de diverse onderdelen, dus nu: aan de slag!

Wat is uw mening? Laat van u horen, wij zijn benieuwd! U kunt ook nog reageren op de eerder geplaatste stellingen van andere leden van het dagelijks bestuur van de Regio Achterhoek.