Openbare bibliotheek Maasland


Basisbibliotheek Maasland, centrum voor kennis en cultuur - home

Taalwedstrijd WOORD 2007

Jongeren uit Oss en omgeving kunnen meedoen aan de Taalwedstrijd WOORD. Schrijf je snel in voor een auditie en bereik een plaats in de spetterende finale op vrijdag 23 maart 2007 in de kleine zaal van Theater De Lievekamp. Een verhaal, gedicht, rap, een lied, toneel, cabaret: alles is mogelijk, maar je tekst moet Nederlandstalig zijn. Het thema is deze keer GRENZELOOS.

Grenzeloos:

daar waar het vertrouwde overgaat in het onbekende. Verleg jouw grenzen!

Want wij zijn op zoek naar jou!
Kun je schrijven? Wil je optreden?

Dit is dé uitdaging:
het is een wedstrijd
er zijn prijzen te winnen
maar er zijn wel spelregels.

Spelregels:


* Nederlandstalige tekst


* Thema: Grenzeloos


* Optreden: max. 6 minuten


* Leeftijd: 12 t/m 21 jaar


* Je woont in de gemeente Oss en/of je gaat er naar school

Hoe kun je meedoen

Schrijf je eigen verhaal, gedicht, rap, lied, cabarettekst of toneelstuk. Je kunt ook een tekst van iemand anders kiezen, bijvoorbeeld van een schrijver uit de Nederlandse literatuur. Dit jaar is het thema 'GRENZELOOS'.

Schrijf je voor vrijdag 2 februari in voor een auditie op school of doe mee aan de stedelijke auditie in Muzelinck. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar op scholen voor voortgezet onderwijs in Oss, Basisbibliotheek Maasland (bibliotheken in Oss, Berghem en Ravenstein), Muzelinck, gemeentehuis Oss en verschillende culturele instellingen.

Lever je inschrijfformulier in bij je WOORD contactdocent of bij Projectenbureau Muzelinck. Dat kan tot vrijdag 2 februari 2007. In februari zijn de audities en op 28 februari is bekend wie meedoen aan de finale van de Taalwedstrijd WOORD.