Gemeente Assen


Actueel

De Hofstede gaat openluchttheater Tivoli beheren

Assen, 20 maart 2007

Tot en met 2010 verzorgt Stichting De Hofstede de programmering en het beheer van het openluchttheater Tivoli in het Asser Bos. Dit staat in de uitvoeringsovereenkomst die het college van B&W en De Hofstede binnenkort ondertekenen.

Het theaterseizoen in het openluchttheater loopt van mei tot en met september. Bij de programmering werkt De Hofstede samen met andere culturele instellingen uit Assen. Zo zullen bijvoorbeeld uitvoeringen van ICO leerlingen op het programma staan. In april maakt de Hofstede het programma bekend. Het programma is vanaf dat moment ook te vinden op: www.cultuurinassen.nl.

Het openluchttheater sluit mooi aan op de huidige activiteiten van de Hofstede in het Asser Bos. Stichting de Hofstede helpt mensen die om de een of andere reden niet voor een reguliere baan in aanmerking komen aan werk. Meestal gaat het daarbij om horeca en facilitaire werkzaamheden. Projecten van de Hofstede in Assen zijn de theeschenkerij en de kinderboerderij in het Asser Bos, de theekoepel en het Tuinfestival in de Gouverneurstuin en de Kroezehof aan de wethouder Bergerweg.

Openluchttheater Tivoli