PERSBERICHT

Met BACLADI nachtlampjes slapen kids rustig en vertrouwd.

Zodra het donker wordt 20 uur licht zonder batterij of stopcontact!

Waalwijk, 13 maart 2007.- Wederom is het BACLADI, het Nederlandse knuffelbeesten- en speelgoedmerk, gelukt een collectie met het etiket "bijzonder en innovatief" te maken. Vanaf mei '07 zijn Chick, Dunk, Flo en Rabbit onder andere verkrijgbaar als nachtlampje (een ijzeren frame met prachtige stoffen bekleding). In het frame een LED lampje dat, na opladen, 20 uur licht geeft en uitsluitend brandt zodra het donker wordt. Kids slapen rustig en vertrouwd als hun favoriete BACLADI vriendje licht in de duisternis schijnt. Omdat batterijen of stopcontact niet nodig zijn, zijn de nachtlampjes draagbaar. Ze hebben een verkoopprijs vanaf EURO 29,95 (inclusief LED lampje) en zijn in Nederland verkrijgbaar in diverse lifestyle winkels, bijzondere speelgoedwinkels, baby- en kinderspeciaalzaken en baby- en kinderkledingwinkels.

Vertrouwd en toch anders dan anders.
Kinderen vinden het fijn favoriete dingen in diverse uitvoeringen te herkennen en te gebruiken. Daarom valt BACLADI bij hen zo in de smaak. Chick, Dunk, Flo en Rabbit zijn inmiddels in tientallen varianten verkrijgbaar. En altijd anders dan anders. Zo zijn de BACLADI nachtlampjes draagbaar en daardoor ook leuk om mee te spelen in een zelfgebouwde tent, mee te nemen op vakantie of naar een logeerpartijtje bij opa en oma. 's Nachts staan lampjes Dunk en Rabbit op het nachtkastje, Chick hangt aan de muur en Flo is hangend boven het bedje tegelijkertijd een mobiel.

Kinderen spelen de dagelijkse rituelen van: opstaan, tandenpoetsen, spelen, eten en "naar bed", na met het "Goede morgen en Welterusten" activiteitenboek (met vingerpoppetjes die ook los verkrijgbaar zijn). Hoewel er al meer fopspeenkettingen en tutteldoekjes verkrijgbaar zijn, bedacht BACLADI nieuwe uitvoeringen die toch net weer even anders dan anders zijn. Met hun trendy vormgeving, aparte details en bijzonder kleur- en materiaalgebruik een verrassende aanvullingen op het bestaande aanbod.

De Lucky Animals kunnen als bedel aan de BACLADI Mama & Kind ketting hangen maar ook als gelukspoppetje cadeau gegeven worden. Chick, Dunk, Flo en Rabbit worden als knuffelbeesten in een gecombineerde pluche / katoen uitvoering gebracht. Deze nieuwe lijn heeft kleurstellingen die geschikt zijn voor zowel meisjes als jongens. De bestaande BACLADI collectie blijft natuurlijk verkrijgbaar.

Alleen de verpakking is al een feestje op zich.
De prachtige en kleurrijke doosjes waarin BACLADI voorjaarscollectie '07 verpakt is, zijn al een feestje op zich. Nu is het nog leuker om Chick, Dunk, Flo en Rabbit cadeau te geven of te krijgen. Winkeliers kunnen met de nieuwe verpakkingen prachtige presentaties maken. Ook door de bijzondere verpakkingen is voorjaarscollectie '07 echt anders dan anders.
---
Over BACLADI
Het Nederlandse knuffelbeesten en speelgoedmerk BACLADI, bracht haar eerste collectie uit in 2005. Inmiddels zijn meerdere nominaties ontvangen o.a.: voor de Kind & Jugend Award - Kind & Jugend beurs Keulen en de Nederlandse verkiezing voor Best Baby & Infant product 2006 / 2007. Het eerste lees- en avonturen boek "De Appel, de wereld van Bacladi" is vertaald in 9 talen. BACLADI wordt verkocht in 22 landen over de gehele wereld. De collectie bestaat uit knuffels, speelgoed en lifestyle producten. Ieder half jaar wordt de collectie uitgebreid. BACLADI is een totaalconcept. Centraal in de BACLADI collectie staan de avonturen van de vier karakters Chick, Dunk, Flo en Rabbit en de schoonheid van het verschil. BACLADI is a trademark licenced by DUSHI.

Over DUSHI
DUSHI bedenkt zakelijk, innovatieve concepten voor kinderen en jongeren
waar maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijk altijd deel van uit maken. DUSHI zit vol goede ideeën die de wereld een beetje vrolijker, blijer en vriendelijker maken. Kinderen en jongeren staan centraal want bij hen begint een leukere en betere wereld. DUSHI is een initiatief van Leo Pullens ­ telg uit een ondernemersfamilie en projectontwikkelaar ­ en Anneke Groenendaal ­ moeder, bedenker van het succesvolle VillaHapp concept en eigenaresse van de bijzondere woonwinkel "De Gelaarsde Kat" in Waalwijk
---



Ingezonden persbericht