Brandenburg Consulting introduceert taxi2airport in Spanje


Revolutionair boekingssysteem taxiritten nu ook in Spanje

BARCELONA, 20070313 -- Brandenburg Consulting heeft in Spanje de markentree voor Taxi2Airport gerealiseerd. Taxi2Airport is een website die in verschillende landen het aanbod van taxibedrijven groepeert en vergelijkt, waardoor men zeer voordelig en veilig een taxi van en naar vrijwel elk vliegveld kan boeken, tegen vaste prijs.

Na groot succes van Taxi2Airport in Nederland werd besloten in andere landen te starten, waaronder Thailand, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje. Na een voorbereidingsperiode van drie maanden is op www.taxi2airport.es nu een taxi te boeken naar vrijwel elk Spaans vliegveld. "Het systeem maakt de Spaanse taximarkt een stuk transparanter, doordat je precies weet voor welke prijs een rit wordt uitgevoerd", aldus Rigtmar Brandenburg, oprichter van Brandenburg Consulting.

Over Brandenburg Consulting

Brandenburg Consulting is een jong consultancybedrijf in Barcelona, dat zich richt op het begeleiden van Nederlandse bedrijven op de Spaanse markt. Hierbij worden projecten gedaan die gericht zijn op marktonderzoek en entreestrategieën, bedrijfsoprichting, logistiek, de bouw van websites en e-marketing.

Over Taxi2Airport

Taxi2Airport was al in Nederland actief. Het bedrijf maakt een ongekende groei door, omdat zowel voor klanten als taxichauffeurs het voordeel van Taxi2Airport overduidelijk is. Klanten krijgen toegang tot voordelige taxi´s, en taxichauffeurs krijgen toegang tot een groot klantenbestand.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Brandenburg Consulting, telefoon +34 935 350 312 / +34 666 863 090.