Een laatste groet vanuit het graf: www.goodbyefromheaven.nl


Goodbyefromheaven - a special way to remember

AALSMEER, 20070313 -- Een laatste groet, een mooie herinnering, een laatste advies of een langbewaard geheim: Goodbye From Heaven introduceert een uniek concept waarmee jij je laatste woorden kunt achterlaten. Hiertoe zijn verschillende pakketten ontwikkeld die betrekking hebben op de hoeveelheid informatie die je kunt opslaan, hoe lang deze informatie via de site opvraagbaar is en op welke wijze je deze informatie ooit wilt laten vrijgeven. Zo kun je precies dat pakket kiezen dat bij je past.

Eens breekt het moment aan waarop je je tijdelijke leven op deze aarde verruilt voor de eeuwigheid. Niemand kan je vertellen wanneer dat is. Maar voor het zover is, denk dan aan je dierbaren en nabestaanden. Jij kunt ze helpen bij het verwerken van het feit dat je niet meer in tastbare vorm aanwezig bent.

Misschien draagt dit mogelijk bij aan een stukje rouwverwerking, geeft die laatste persoonlijke boodschap kracht aan de mensen die achterblijven,zegt dit iets over de wijze waarop je zelf herinnerd wilt worden of misschien wel een laatste uiting van ongenoegen op wat of wie dan ook.

Goodbyefromheaven helpt je bij het achterlaten van datgene dat jij nog kwijt wilt.

Goodbyefromheaven helpt je bij het achterlaten van herinneringen voor de mensen die een plaats in je hart hebben veroverd.

Precies zoals jij dat zelf wilt.